VIŠE NE GASI SVJETLA

Slavna glumica otkrila čime je spasila seksualni život

12.12.2012 u 10:45

Bionic
Reading

Fitnes guruica Tracy Anderson spasila je seksualni život Gwyneth Paltrow vrativši iskre u njezinu spavaću sobu

Nakon što je 2006. godine rodila sina Mosesa, 40-godišnja glumica zatražila je pomoć slavne fitnes trenerice i sada joj zahvaljuje što je vratila iskru u spavaću sobu koju dijeli sa suprugom Chrisom Martinom. 'To je bilo takvo čudo za moj život, moje samopouzdanje, moj seksualni život, sve', izjavila je Gwyneth o fitnes metodi za magazin Redbook.

Tracy Anderson, koja je također radila s Madonnom, dodala je: 'Kada znate da izgledate dobro i tako se osjećate, imate više samopouzdanja u krevetu. Ne gasite svjetla, ne pokrivate se pokrivačima, nego mu govorite: Pogledaj ovo!

Gwyneth, koja s frontmanom Coldplaya ima i osmogodišnju kćer Apple, također je progovorila o svom prvom susretu s Tracy koja je dala vrlo brutalnu ocjenu njezinog tijela i stupnja forme. Nakon rođenja kćeri Gwyneth nije mogla smršavjeti. Tada je upoznala Tracy. 'Ona mi je povukla hlače i rekla: 'Oh, Bože, iznenađena sam jer tako dobro izgledate u odjeći. Nisam ovo očekivala!'

No, glumica i trenerica započele su dugogodišnji odnos, a sada su i poslovne partnerice u produkciji fitnes DVD-ova.

Gwyneth je također progovorila u svom 40. rođendanu koji je proslavila u rujnu: 'Ujutro su me moja djeca i muž probudili zagrljajem i darovima, a onda se sve nastavilo u najbolji tjedan u mom životu. Osjećam se stvarno sretno što sam navršila 40, što sam sada na drugoj strani.'

'To je definitivno neugodno iščekivanje. Ali drago mi je što sam u prilici to ostvariti, što sam održala sve važne odnose, što imam sjajne prijateljice te dvoje predivne djece koja mi pružaju stvarni život. Čini mi se da nitko ne bi trebao donositi velike životne odluke do 40. Tada se odjednom sve smiriti i postane jasno', prenosi Mail Online.