NOVA KARIJERA

Slavna glumica dizajnirala prvu kolekciju

25.01.2013 u 10:34

Bionic
Reading

Slavna glumica Kate Hudson okušala se u modnim vodama i dizajnirala je svoju prvu kolekciju za američki brend Ann Taylor

Poznato je da Kate Hudson voli brend Ann Taylor te je za njega dizajnirala ljetnu kolekciju. Inspiraciju za kolekciju pronašla je u crvenom tepihu, ali odjeću je prilagodila svakodnevnom stilu.

Tijekom osmišljavanja usko je surađivala s direktoricom te modne kuće, Lisom Axelson. Vogue piše da se za sada ne zna puno detalja o tome kako će kolekcija izgledati, ali odjeća će se u trgovinama Ann Taylor pojaviti u svibnju.

'Bilo je jako lijepo surađivati s Lisom, to je novo i posebno iskustvo. Rad na kolekciji bio je izuzetno zabavan, a odjeća je prepuna mladenačke energije', opisala je Kate svoje novo iskustvo u modnom svijetu.

Glumica je također postala dobrotvorna ambasadorica te modne kuće koja pomaže mladim djevojkama da uspiju u životu. Kate će tako postati mentorica i pomagati djevojkama koje su u programu.

Kolekciji se mnogi vesele jer je Kate poznata po dobrom stilu, pa očekuju da će dio tog glamura i osebujnosti prenijeti i na svoju odjeću.