MODEL KOJI SVI PRIŽELJKUJU

Slavna brineta ne može odoljeti tenisicama koje je proslavila Meghan Markle, a obožavaju ih i Hrvatice

04.03.2020 u 13:51

Bionic
Reading

Proslavljena manekenka Emily Ratajkowski velika je obožavateljica udobne obuće. U svom ormaru ima pregršt modela tenisica, a većinu vremena najradije bira bijele tenisice koje pristaju uz baš svaki stajling. Lijepa brineta nedavno je viđena na ulicama New Yorka u trendi tenisicama s potpisom brenda koji je popularnost stekao zahvaljujući vojvotkinji Meghan Markle

Nakon što je Meghan Markle na sportskom natjecanju Invictus Games u Sydneyju u listopadu 2018. viđena u bijelim tenisicama od veganske kože s prepoznatljivim znakom V koji označava logo brenda Veja, trendseterice diljem svijeta potpuno su izgubile glavu za obućom ovog francuskog brenda.

Iako je brend osnovan 2004. godine, planetarnu popularnost stekao je zahvaljujući lijepoj vojvotkinji koja je u tom trenutku bila glavna tema svjetskih medija. Brend je u prošloj godini prodao 550 tisuća tenisica, ostvarivši nevjerojatnu zaradu, a pomama za ovim tenisicama ne jenjava ni u 2020.

Posljednja u nizu slavnih ljepotica koje obožavaju Vejine tenisice je manekenka Emily Ratajkowski. Zanosna brineta, koja se proslavila golišavom ulogom u spotu za pjesmu 'Blurred Lines' Robina Thickea, viđena je na ulicama New Yorka dok se šetala do liječničke ordinacije na dogovoreni pregled.

Emily Ratajkowski Izvor: Profimedia / Autor: Dylan Travis/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Ratajkowski je široke bež hlače, crnu majicu i crni kožni kaput s vunenim ovratnikom, koji nosi potpis brenda Loewe, začinila torbicom Bottega Veneta i popularnim Vejinim tenisicama, točnije modelom Esplar, koje se prodaju po cijeni od 870 kuna.