PREPOZNAJETE LI JE?

Slatka djevojčica 'Hannah Montana' je odrasla

23.08.2012 u 09:00

Bionic
Reading

Nekadašnja Disneyjeva princeza u posljednje vrijeme u središtu je pozornosti zbog nove dječački kratke frizure i zaruka s Liamom Hemsworthom, a našla se i na meti kritika zbog mršavosti i pušenja. Evo kako se kroz godine mijenjala Miley Cyrus

Duga kosa je oduvijek bila njezin zaštitni znak, a mlada glumica i pjevačica uglavnom je eksperimentirala s bojama kose. Vidjeli smo je kao crnku, brinetu, plavušu…

Ipak, nedavno je iznenadila fanove odvaživši se na hrabru, kratku, asimetričnu frizuru 'a la Rihanna'.

Premda su je mnogi kritizirali zbog te drastične promjene, Miley (19) je izjavila da je prezadovoljna svojim novim imidžom, a puno komplimenata dobila je i od svog zaručnika Liama Hemswortha (22), zvijezde filma 'Igre gladi'.

I njezin je stil odijevanja tijekom godina poprilično evoluirao, pa je Miley kako je odmicalo snimanje Disneyjeve TV serije 'Hannah Montana' koja ju je i proslavila, nosila sve oskudnije kreacije, podigavši puno bure i spotom 'Can't Be Tamed' u kojem pleše u izazovnom kostimu.

Zahvaljujući ulozi Miley Stewart/Hanne Montane u toj seriji koja se prikazivala s velikim uspjehom od 2006. do 2011. godine, Miley je zgrnula svoje prve milijunčiće, uvrstivši se na top ljestvicu najbogatijih tinejdžera. Serija je odmah postala veliki hit - samo je pilot epizodu, emitiranu na Disney Channelu 24. ožujka 2006. godine, gledalo 5,4 milijuna ljudi u SAD-u.

Američki mediji su redovito izvještavali i o njezinim partijanjima, pa su se u jednom trenutku zapitali je li Miley sljedeća posrnula teen zvijezda, nasljednica Lindsay Lohan, no to se ipak (zasad) nije dogodilo. Bilo je tu i skandala - golišavih fotki na internetu, pušenja salvije, razuzdanih izlazaka, tetovaža... a pričalo se i da se Miley voli često opustiti u oblaku dima marihuane.
U skladu s tom reputacijom zločeste djevojke, kći country zvijezde Billy Raya Cyrusa i miljenica tinejdžerica širom svijeta jedne se godine čak našla i među najgorim uzorima za mlade.

Ovo možda ne znate o Miley:

1. Rođena je na farmi u Nashvilleu u državi Tennessee, a roditelji su joj Billy Ray Cyrus i Tish. Ima mlađeg brata i sestru te dva starija polubrata i polusestru. Njezin polubrat Trace Cyrus nekadašnji je član benda Metro Station

2. Mileyina kuma je nitko drugi nego country legenda Dolly Parton


3. Mileyino pravo ime je Destiny Hope jer su njezini roditelji bili uvjereni da je njezina sudbina donijeti ljudima nadu. Budući da se kao klinka stalno smješkala, dobila je nadimak Smiley, a to se pretvorilo kasnije u Miley. Svoje je ime 2008. i službeno promijenila u Miley Ray Cyrus

4. Oduvijek je bila vrlo ambiciozna, pa je svom dečku u osnovnoj školi dala košaricu jer je nije htio pustiti da pobijedi u jednom talent natjecanju na kojem su oboje sudjelovali.

5. Godinama je nosila fiksni aparatić za zube, no ortodont joj ga je napravio s unutarnje strane, pa nije bio vidljiv.