provjerena formula

Skoro je prošla neopaženo: Sienna Miller nosi crno odijelo i, zapravo, izgleda fantastično

27.02.2023 u 13:47

  • +2

Sienna Miller

Izvor: Profimedia / Autor: Marco BERTORELLO / AFP / Profimedia

Bionic
Reading

Nazivaju je kraljicom boho stila, a ona tu laskavu reputaciju opravdava svakim svojim stajlingom. Nema sumnje, Sienna je modno briljira, čak i kad se radi o najjedostavnijim kombinacijama. na Pradinoj reviji servirala poslovni stajling s vječnim komadoma i izgled koji se može nositi iznova i iznova

Pradina revija za jesen/zimu 2023. bio je praznik za ljubitelje mode, kako onih smještenih tik do piste, tako i onih radoznalih promatrača okupljenih ispred milanskog Tjedna mode. Letitia Wright, Hunter Schafer, Claire Foy, Naomi Ackie i Dua Lipa bile su među poznatim facama koje su stajale u prvim redovima, dok su Kendall Jenner i Gigi Hadid prošetale modnom pistom – što je bilo prvo pojavljivanje u sezoni jesen/zima 2023. za obje pripadnice nove generacije super zvijezda.

U svoj toj gužvi i šarenilu ako ste trepnuli u ključnom trenutku možda ste propustili Siennu Miller, koja je stigla odjevena u, na prvi pogled, neupadljiv kroj. Glumica je nosila uske crne hlače, crne kožne cipele natikače sa zanimljivo izrađenom potpeticom i široki, pomalo boxy kaput s potpisom Prade. Čista poslovna elegancija nosiva u brojnim prilikama.

U ruci je nosila i Pradinu antiknu sivu torbu s ručkom od nappa kože. Možda na prvi pogled neupečatljiv, ali dugi, pomniji pogled otkrivao je izgled pun stava, potpomognut dodatkom elegantnih crnih nijansi.

Dolazak na Pradinu reviju bilo je glumičino drugo pojavljivanje u mjesecu mode gdje se predstavljaju kolekcije za jesen/zimu 2023. - prethodno je prisustvovala reviji Proenze Schouler u New Yorku. Tada joj je pratnja bila njezina neodoljiva kćer, 10-godišnja Marlowe, koja se pridružila svojoj slavnoj mami u prvom redu tik do piste noseći sivo odijelo s torbicom Dior Saddle.

  • +37
Prada Izvor: Profimedia / Autor: / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / PROFIMEDIA