U NAJBOLJEM DRUŠTVU

U društvu Anne Wintour na modnoj reviji: Ne zna se tko je veća trendseterica - Sienna Miller ili njezina kći Marlowe

13.02.2023 u 09:02

  • +5

Sienna Miller s kćerkicom

Izvor: Profimedia / Autor: Arturo Holmes / Getty images / Profimedia

Bionic
Reading

Glumica Sienna Miller svoju je jedinicu Marlowe, 10-godišnju djevojčicu koju je dobila iz veze s glumcem Tomom Sturridgeom, povela na modnu reviju kuće Proenza Schouler u sklopu NY Tjedna mode te su uživale u prvom redu, i to u društvu Anne Wintour, najpoznatije modne urednice na svijetu

Slavne gošće u ovoj su prigodi briljirale svojim modnim izdanjima.

Plavokosa 41-godišnjakinja, poznata po svojoj zapanjujućoj ljepoti, ali i genijalnom modnom stilu, ni ovoga puta nije razočarala.

Zvijezda filmova 'Alfie', 'Američki snajperist' i 'Factory Girl' te serije 'Anatomija jednog skandala' ponovno je složila fantastičnu kombinaciju kojoj je nemoguće naći manu.

Sienna, kraljica boho chica, igrala je na kartu modne jednostavnosti te je i ovoga puta zaslužila samo pozitivne ocjene.

Bež polo džemper, kakvi su ove sezone apsolutni must have, spojila je s kratkom suknjom i upečatljivim sandalama platformama. Njezina je slatka kćerkica bila totalno chic u sivom odijelu s velikim crnim gumbima, a ovaj je ležeran stajling zaokružila trendi crno-bijelim Nikeovim tenisicama i, po uzoru na Annu Wintour, sunčanim naočalama te Diorovom torbicom.

Iako se u javnosti rijetko pojavljuje s kćeri, ovoga je puta napravila iznimku, a društvo je stajliš dvojcu pravila proslavljena Vogueova urednica.

Inače, otac Marlowe Ottoline Layng Sturridge je poznati britanski glumac Tom Sturridge, koji je s Miller bio u vezi između 2011. i 2015. godine. Miller i Sturridge zaručili su se nakon samo godinu dana, a 2012. dobili su kćer Marlowe. Par je najavio razdvajanje još 2015., ali su ostali bliski prijatelji i skupa je odgajaju.

'Za našu kćer je super to što ima dva roditelja koji se vole i druže. On je definitivno moj najbolji prijatelj na cijelom svijetu', izjavila je jednom prigodom Sienna, kojoj je sreća njezine kćeri na prvom mjestu.

Trenutačno je u vezi s 25-godišnjim Olijem Greenom, glumcem i modelom koji se pojavio i u Burberryjevoj kampanji.