birkenstock klompe

Udobnost je odavno pobijedila: Sienna Miller u cipelama koje su zaludile svijet

09.02.2023 u 08:58

  • +4

Sienna Miller u Birkenstockicama

Izvor: Profimedia / Autor: BrosNYC / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Bionic
Reading

Ovo nije prvi put da je glumica viđena u Birkenstock cipelama. Sienna Miller velika je ljubiteljica brenda pa je ljetos šetala u modelu koji sliči na japanke, a zimsku varijantu omiljene obuće pronašla je u popularnim klompama koje su zaludile svijet

Kada sve modne ikone odluče prigrliti i razne trendove koji jamče udobnost, onda konačno možemo priznati da je udobnost opća pobjednica modnih krugova. Slika uspješne žene u visokim potpeticama još uvijek je prisutna, ali danas je apsolutno suludo mjeriti nečiji uspjeh ili seksipil prema outfitu i visini potpetice. Modne ikone odlučile su svijetu jasno pokazati da je udobnost ključ zdravog razmišljanja i da ljepota ne dolazi nužno iz 'namontiranosti', kao što su mnogi nekoć o ljepoti promišljali.

Sve više poznatih dama ove je sezone prigrlilo povratički trend Birkenstock klompi, točnije Birkenstock Clogs. Njihov status potvrdila je nedavno i Sarah Jessica Parker na setu serije 'And... Just Like That' zamijenivši svoj zaštitni znak udobnim natikačama.

Sarah Jessica Parker kao Carrie Bradshaw Izvor: Profimedia / Autor: Jason Howard / INSTAR Images / Profimedia

Trendu se priklonila i Sienna Miller koja je u udobnom outfitu prošetala Manhattanom.

Glumica je prošetala ulicama New Yorka potpuno bez šminke, a pokazala je da i udobnost može izgledati dobro i stylish.

Look u bež tonovima sastojao se od prljavo bijele trenirke i kratke teddy jakne brenda Isabel Marant, od modnih dodataka nosila je torbu zebrastog uzorka francuskog brenda Rouje i neizostavne tamnosmeđe Birkenstock klompe. Jedino što je odskakalo bile su njezine tirkizne čarape!

  • +9
Sienna Miller Izvor: Profimedia / Autor: KRISTIN CALLAHAN / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / GREGORY PACE / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / PROFIMEDIA

Ovo nije prvi put da je glumica viđena u svojim 'Birkenstockicama'. Ranije ove zime također je nosila tamnosmeđe klompe u još jednoj opuštenoj varijanti, a ljetos je rado nosila Birkenstock Gizeh model.