JE LI TO MOGUĆE?

Skinula je vjenčani prsten, ali ostali su najbolji prijatelji

31.03.2014 u 19:30

Bionic
Reading

Iako su prošlog tjedna objavili da se rastaju nakon deset godina, Chris Martin i Gwyneth Paltrow svakodnevno se viđaju, a Gwyneth se još smije njegovim forama i ide na večere s njim

Njihovu je braku došao kraj, ali ne i druženju. Chris Martin i Gwyneth Paltrow bili su na večeri s prijateljima na Bahamima u petak te su izgledali kao da im cvjetaju ruže.


Gwyneth se smijala Chrisovim šalama, a da nisu izdali priopćenje da se rastaju, nitko ne bi znao da se išta događa.

Jedini posjetnik na to da im je brak gotov je činjenica da nisu nosili vjenčano prstenje.

Podsjetimo, slavna oskarovka Gwyneth Paltrow nakon deset godina braka razvodi se od supruga Chrisa Martina, frontmena grupe Coldplay, a vijest je objavila na svojoj web stranici.

'Sa srcem punim tuge donijeli smo odluku da se rastanemo. Radili smo na problemima u našem braku više od godinu dana, ponekad zajedno, a ponekad odvojeno, pokušavajući vidjeti možemo li popraviti stvari između nas. Došli smo do zaključka da će ipak svatko krenuti svojim putem iako se i dalje jako volimo. I dalje smo i uvijek ćemo biti obitelj. Na puno načina sad smo bliži jedno drugom nego što smo ikad bili. Prije svega smo roditelji dvoje prekrasne djece pa vas molimo da u ovim teškim trenucima poštujete našu privatnost. Uvijek smo se trudili držati naš brak podalje od očiju javnosti, a nadamo se da ćemo to isto s našim odnosom činiti i dalje', stoji u priopćenju koje su glumica i glazbenik objavili na njezinoj web stranici Goop.