Skijanje, welness i odlična hrana

Ski in - Ski out - Ski)Hit Istočni Tirol: 150 km staza neponovljivog užitka

06.12.2017 u 09:09

Bionic
Reading

Istočni Tirol sa preko 150 km staza pozivaju vas na savršen obiteljski odmor u kojem će i djeca i roditelji provesti vrijeme na najbolji mogući način

TOP-resorti**** izravno na stazi

Ski)Hit Istočni Tirol prava je mala tajna. Preko 150 km staza u više skijaških regija i jedan resort na glečeru pozivaju Vas nudeći neponovljiv obiteljski popust: djeca do 6 g. putuju besplatno, dok za djecu između 6 i 18 g. vrijedi popust od 50%. Djeca ili početnici  najbolje će napredovati u školi skijanja Gradonna****   Mountain Resorta s besplatnim skijalištem za početnike. Resort nalazi se na 1.350 m/nm ponad mjesta Kals. Gostima je ondje na raspolaganju spa zona 3.000m². Za osjetilne je užitke zadužena izvrsna kuhinja s regionalnim proizvodima. Za djecu od 6-18 g. koja spavaju u sobi s roditeljima osiguran je popust od 50%. Jedan od prvih turističkih objekata u Tirolu je Dolomiten Residenz**** Sporthotel Sillian, resort posebno orijentiran na obitelji, koji se nalazi izravno na dolinskoj postaji skijaškog centra Hochpustertal. Gosti mogu birati između junior i premium apartmana. Luksuzna rezidencija - dvorac Heinfels u vlasništvu hotela privlači goste svojom površinom od 3.000 m².

Najviši vrhunski restoran u Istočnom Tirolu

Ekskluzivna gastronomija u resortu Kals-Matrei

Adler /orlovski/ lounge na vrhu Cimaross u sklopu resorta Kals-Matrei na planini Großglockner je još od 2009. godine gurmanski restoran na najvećoj nadmorskoj visini u Istočnom Tirolu. Domaćinu i vrhunskom kuharu Walteru Hartwegeru je već po 2. put  uspjelo donijeti na 2.621 m visoki vrh prestižnu nagradu restorantskog vodiča Gault-Millau. Ovdje gosti mogu ne samo odlično jesti, nego i prenoćiti „među oblacima“, s pogledom na Großglockner (3.798 m) i ostale vrhove Visokih Tura preko tri tisuće metara.

Skijaško trčanje u dolini Kalser Tal

Gradonna**** – idealan smještaj za ljubitelje skijaškog trčanja

Planinsko sunce s Visokih Tura izjutra razbuđuje i potiče na lagano razgibavanje na svježem planinskom zraku podno Großglocknera – zašto ne već i prije odlaska na doručak, gdje Vas na švedskom stolu očekuju slasni regionalni proizvodi? Odmah pred ulazom čeka staza za skijaško trčanje, koja vijuga dalje preko 25 kilometara kroz idiličnu zimsku prirodu doline Kalser Tales. Tko želi, može uzeti i pratnju trenera skijaškog trčanja. Oprema se može kupiti ili unajmiti u sportskom dućanu.

Skijaški odmor s psom

Zimski dani s psom u alpskoj kući za odmor Gradonna****

E, to će tek biti pravo oduševljenje. Sve počinje još od samog dolaska, gdje Vašeg četveronošca očekuje zgodna košarica s obilnom količinom ručnika, zdjelicom za hranjenje, vrećicama za izmet i psećim slatkišima. Podovi u alpskoj kući za odmor (chalet) su od prirodnog drveta, tako da se mala slučajna nezgoda može bez problema sanirati. Pošto ne ovisite ni o kakvim zadanim terminima obroka, u alpskoj kući za odmor možete sami organizirati svoj dan prema vlastitim željama i željama Vašeg ljubimca po pitanju odlazaka u šetnju.

Skijaški odmor za obitelji

Superior skijaški odmor za obitelj na sunčanoj strani Tirola

Dolomiten Residenz**** Sporthotel Sillian podiže zimski obiteljski odmor sa sunčane južne strane Alpa na superior razinu. Svi će gosti već na dolasku osjetiti ugodnu, toplu, gotovo ladanjsku atmosferu. Nedavno je također proširena i 3.000 m² velika rezidencija - dvorac Heinfels sa zatvorenim bazenom za djecu. Dječji klub Häppi Päpi sada je još dvaput veći. Uz to je za Vašu djecu osiguran 12-satni stručni nadzor. Novost je klub za tinejdžere u kojemu djeca od 12 godina sada mogu uživati u vlastitom programu.

Zimski wellness

Dolomiten Residenz**** s istočnotirolskim sunčanim bonusom

Prvi obiteljski wellness hotel s rezidencijom-dvorcem Heinfels stvarno će vas oduševiti. Zimi Vas ondje očekuju specijalni tretmani za tijelo i duh, s ekstra porcijom topline i ugode. Odmah pored hotela je ulaz u skijaški centar Hochpustertal. Nakon skijaškog trčanja po 60-kilometarskoj stazi, masaža će imati blagotvoran učinak. Uz to Vas svakodnevno očekuje program Zdravlje & ljepota. Čitava ta ponuda postoji i u „maloj“ varijanti, gdje djecu očekuju dječje masaže „Häppi SpeziWell“, -, aromatične kupke i yoga.