A DANAS JE PRAVA SLATKICA

Sjećate li se Indire s početka karijere?

06.11.2012 u 15:16

Bionic
Reading

Indira Vladić, osim što već dvadeset godina žari i pali glazbenom scenom, svojim stylingom i transformacijom iz muškobanjaste djevojke u seksi slatkicu zaintrigirala nas je toliko da smo bacili oko na sve njezine modne izričaje

Osim po karakterističnom smijehu i vedrom duhu, pjevačica Colonije Indira Vladić poznata je i po svojim modnim transformacijama. Bacimo

li pogled unatrag na sredinu 90-ih godina kada je žarila i palila prvim hitom 'Vatra i led', Indira je za početak svoje karijere odabrala vrlo ozbiljan i upečatljiv styling. Duga crna kosa, kožno odijelo, pogled 'mačke' i 'muški gard' bili su njezin zaštitni znak. Mnogi će reći, nimalo ženstveno.

S godinama je ova simpatična Slavonka, koja unatoč tome što javno priznaje da uživa u svom domaćem kulenu, redovito pazi na tjelovježbu i disciplinu kojoj može zahvaliti mišićavu i zavidnu liniju, često mijenjala imidže i čini se, u tome uživala.

Brineta, crnka, dugokosa, kratkokosa, razne perike, sve je to obilježilo Indirinih posljednjih 20-ak godina na javnoj sceni. Ipak, sudeći po njezinom stylingu u posljednjih nekoliko mjeseci, moramo se složiti da Indira nikad nije izgledala bolje. Transformacija u slatku plavušu odlično joj pristaje. Uostalom, prosudite sami i pogledajte fotogaleriju.