oduševila izgledom

Sjećate li se Halle Berry kao Bond djevojke? Sada izgleda još bolje, a ovaj video je dokaz

04.08.2021 u 12:02

Bionic
Reading

Oskarovka Halle Berry i u svojem šestom desetljeću izaziva oduševljenje svojim izgledom i besprijekornom figurom, a njezina posljednja objava, kratki video koji prikazuje Halle kako u bikiniju pozdravlja početak kolovoza, zapalila je društvene mreže

Kada govorimo o bezvremenskoj ljepoti, talentu i uspjehu, ne možemo ne spomenuti Halle Berry. Naime, predivna 54-godišnja glumica upravo je sve to, a njezina zapanjujuća ljepota ne blijedi ni u njezinom šestom desetljeću. Naprotiv, Halle izgleda sve bolje i bolje.

Glumica i vlasnica prestižnog zlatnog kipića Oscara na svom Twitter profilu objavila je kratki video u kojem pozdravlja početak mjeseca kolovoza i to na najbolji mogući način: na plaži, odjevena u odličan badić. U objavljenom kratkom videu Halle, uz dramatičnu glazbu u pozadini, zavodljivo korača pješčanom plažu, iza nje se valjaju valovi, a ona nosi crni dvodjelni bikini visokog struka ukrašen izazovnim trakicama i prorezima.

'Kolovoz, budi dobar prema meni,' napisala je Halle na Twitter uz objavljeni video. Naravno, video nije mogao proći nezapaženo, a njezini brojni fanovi zatrpali su je komplimentima i pohvalama na račun izgleda, a neke je ovaj video podsjetio i na legendarnu scenu iz filma 'Die another day', kada je u ulozi Bondove djevojke Jinx iz mora izronila u upečatljivom narančastom bikiniju.

Kako god, Halle ima doista fantastičnu figuru, a ključ njezinog dobrog izgleda je u kombinaciji prehrane i vježbanja, uz dobre gene, naravno. Osim redovitog vježbanja, Halle se pridržava se režima prehrane zvanog keto dijeta i smatra kako joj je takav način prehrane daje potrebnu energiju ali i pomaže u održanju optimalne težine.