SLIJEDI TUŽBA

Simona pobjegla s gaže i uzela novac?

23.11.2009 u 09:55

Bionic
Reading

Ante je ostao zakinut za dio novca od Simonina nastupa u Zadru, pa je odlučio majku svog djeteta prijaviti policiji zbog prevare

Simona Gotovac navodno je u zadarskom kafiću L. A. trebala pjevati cijelu večer, no otpjevala je tri pjesme, uzela novac i pokupila se. Pjevačica tvrdi da je to bio i dogovor, no njezin bivši suprug Ante Gotovac prijavio ju je policiji zbog prevare.

Ante navodi kako kao njezin menadžer ima pravo na pola honorara kako je dogovoreno ugovorom sa Simona produkcijom.
Simonin nastup u Zadru dogovorila je Zadranka Josipa Zrilić koja se vlasniku kluba predstavila kao nova menadžerica.

'Jedan prijatelj mi je rekao da poznaje novu Simoninu menadžericu. Kontaktirao sam je i dogovorio da tu bude cijelu večer. Uplatio sam njezinoj menadžerici 500 eura na račun, a one su tražile i prihod od karata, s čim sam se složio', rekao je Toni Šimićev za jutarnji.hr te dodao kako su Simona i menadžerica odlučile Anti dati novac od ulaznica koje su stajale 30 kuna.

'Odnijele su i novac od ulaznica, a ni jedna ni druga se ne javljaju na mobitel', dodao je Simićev.

Simona pak tvrdi da je trebala otpjevati samo jednu pjesmu te da je nastup dogovorila sama za tisuću eura, a ne preko menadžerice.

'Prijateljica Josipa me molila da pričekam s nastupom dok se publika na skupi, što sam učinila. Ispao je problem oko isplate ostatka honorara, pa smo se dogovorili da ću uzeti novac od ulaznica, a to je bilo 1.800 kuna', rekla je Simona te dodala da je preko odvjetnika prekinula raskid suradnje sa Simona produkcijom.