boho chic

Sienna Miller ima savršeno odijelo, tako dobro da skriva čak i trudnički trbuščić

12.09.2023 u 20:11

  • +3

Sienna Miller

Izvor: Profimedia / Autor: RICHARD YOUNG / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Sienna Miller trenutno je u slatkom iščekivanju rođenja drugog djeteta, a ni trudnoća glumicu, poznatu po sjajnom boho chic stilu, nije spriječila da pokaže odličan stajling. Sasvim suprotno, oduševila je kombinacijom nekih od trenutno najpopularnijih jesenskih komada

Sienna Miller postala je zaštitno lice nove jesenske kampanje brenda Marks & Spencer pod nazivom 'Anything but Ordinary'. Modni znalci kažu da se ova suradnja morala dogoditi - bilo je to samo pitanje vremena.

Dvije britanske modne ikone poznate po svom postojanom stilu i sposobnosti da prikažu pravu bit britanskog odijevanja udružile su snage, obećavajući sjajan ishod. Sienna u suradnji s brendom snažnog naslijeđa predstavlja kolekciju koja ističe pouzdanu kvalitetu M&S-a, a istovremeno istražuje palete svježih boja i dizajne vođene trendovima.

Kolekcija prožeta boemskom, pomalo eklektičnom, uz to vrlo britanskom kvalitetom, savršeno se spojila sa Sienninim inače prepoznatljivim boho chic stilom.

Kao zaštitno lice kolekcije, koja uključuje sakoe od tvida, maksi suknje, elegantne čizme zadebljanih potplata te udobno pletivo, Sienna nije propustila njeno predstavljanje novinarima, influencerima i slavnim osobama održano u Londonu. Pritom je pokazala vrlo chic trudnički stajling.

Naime za tu prigodu slavna 41-godišnja glumica, koja trenutno čeka bebu s dečkom Olijem Greenom, posegnula je za vječnom klasikom, a ona je vrlo trendi u posljednje vrijeme.

Izbor je pao na vrlo chic krojenu kombinaciju u crnoj boji - što je jesenski trend koji je slavnim osobama posebno drag u posljednjih nekoliko tjedana.

Trodijelno odijelo u potpunosti je sakrilo rastući trudnički trbuščić glumice, a predstavljalo je spoj ženstvenog chica s pomalo buntovnim muškim krojem. Uz to, uključivalo je ove sezone vrlo trendi komade – hlače širokih nogavica i visokog struka, prsluk i odličan sako. Sve to Sienna je začinila vječnim mokasinkama te dodala malo boje visećim crvenim naušnicama.