SVE JE ZASJENILA

Sharon Stone zabljesnula u haljini idealnoj za blagdanske zabave

20.11.2023 u 16:53

Bionic
Reading

Zvijezda 'Sirovih strasti' ovog vikenda predvodila je zvjezdane uzvanice dobrotvornog koncerta 'DIVAS Simply Singing!' u Los Angelesu

I u šestom desetljeću života slavna Sharon Stone fascinira izgledom koliko i upečatljivim izdanjima na glamuroznim događanjima.

Ove nedjelje ukrala je svu pozornost na dobrotvornom koncertu održanom u kazalištu Wilshire Ebell u Los Angelesu, odjevena u kreaciju kao stvorenu za novu sezonu blagdanskih zabava i domjenaka pred nama.

  • +2
Sharon Stone Izvor: Profimedia / Autor: Earl Gibson III / Shutterstock Editorial / Profimedia

Kao i obično, i za ovo izdanje 65- godišnje holivudske zvijezde pobrinuo se njezin bliski prijatelj i stilist Paris Libby, s kojim na osmišljavanju upečatljivih izdanja za hod crvenom tepihom surađuje od danas davne 1992. godine.

Za svoju slavnu klijenticu i prijateljicu odabrao je svjetlucavu tunika-haljinu čiji su lepršavi i dugi rukavi sa stražnjim dijelom stvarali voluminozan plašt.

Ovu blještavu kreaciju potpisuje talijanski brend Taller Marmo, a kombinirala ju je uz dodatak crnih grilonki i pripijenih čizmi do koljena.

Glamurozan dojam izdanje, međutim, nije isključivo postignut haljinom već i dodacima. Zalizanu frizuru ukrasila je sjajnim ukosnicama u obliku zvijezda, dok je u rukama nosila blještavu torbicu clutch.