NASMIJANI DVOJAC

O njihovim izdanjima se govori: Poznate oskarovke zablistale na crvenom tepihu

17.11.2023 u 21:14

Bionic
Reading

'May, December' nova je dramedija koja uskoro stiže na Netflix, a njezine glavne zvijezde su oskarovke Julianne Moore i Natalie Portman. Ove poznate dame iz svijeta Hollywooda ukrale su sve poglede na svečanoj premijeri ovog filmskog projekta u Los Angelesu

Novi film redatelja Todda HaynesaNetflixov je adut za prosinac kada će doživjeti svoju premijeru na ovom popularnom streaming servisu. Njegova promocija započela je ovog tjedna svečanom premijerom u Los Angelesu.

Crvenim tepihom uvjerljivo su dominirale glavne zvijezde filma, oskarovke Natalie Portman i Julianne Moore, zahvaljujući upečatljivim modnim odabirima.

Poput kolegice Margot Robbie na nedavnoj premijeri filma 'Saltburn', 42- godišnja Natalie Portman blistala je avangardnoj kreaciji s potpisom modne kuće Schiaparelli.

  • +2
Natalie Portman Izvor: Profimedia / Autor: Xavier Collin/Image Press Agency / The Mega Agency / Profimedia

Riječ je o kreaciji iz nadolazeće kolekcije brenda koja se sastoji od sjajne, voluminozne suknje minijaturne dužine i odgovarajućeg, korzetnog topa s detaljem na poprsju nalik morskom ježincu.

Ovo krajnje efektno izdanje za hod crvenim tepihom za slavnu oskarovku osmislio je stilist Ryan Hastings uz asistenciju Justine Bleicher, a ništa manje zanimljivo izdanje imala je 62- godišnja Julianne Moore.

Poznata riđokosa glumica na losanđeleskoj premijeri filma odlučila je igrati na kartu najpopularnije boje sezone, istaknute na svilenoj haljini bez naramenica koju je samo za nju kreirala modna kuća Prada.

Julianne Moore Izvor: Profimedia / Autor: Collin Xavier/Image Press Agency ABACA / Abaca Press / Profimedia

Njezinu upečatljivu jednostavnost dodatno je istaknula vodeći se pravilom 'manje je više' odabirom decentne narukvice kao jedinog dodatka izdanju.