MODNO RISKIRALA

Sharon Stone u bajkovitoj haljini pomela konkurenciju na crvenom tepihu

15.07.2021 u 21:50

Bionic
Reading

Nalik brojnim kolegama iz Hollywooda i ljepoticama s modnih pisti, priliku da prošeta crvenim tepihom iskoristila je i zvijezda 'Sirovih strasti'. Slavna Sharon Stone tako je postala jednom od glavnih zvijezdi na crvenom tepihu u sklopu svečane premijere filma 'The Story of My Life'

Iako u spomenutom filmu ne glumi, njegovu premijeru nije željela propustiti, a jasno je i zašto.

Dugi niz godina Sharon Stone, kada je riječ o svečanim izdanjima na crvenom tepihu, preferira nošenje kreacija koje prate liniju tijela, no ovoga puta odlučila je 'okrenuti ploču'.

Okupljenim fotoreporterima u Cannesu, dobro raspoložena glumica dala je dovoljno materijala zahvaljujući haljini s potpisom talijanskog dvojca Dolce & Gabbana.

  • +5
Sharon Stone Izvor: Profimedia / Autor: ALFONSO CATALANO / SGP / Profimedia

Na svom Instagram profilu, zvijezda 'Sirovih strasti' otkrila je koje su osobe odgovorne za njezino bajkovito izdanje, a među njima se i ovoga puta našao stilist Paris Libby, a s kojim na osmišljavanju stajlinga surađuje od davne 1992. godine.

Svojoj slavnoj klijentici sugerirao je nošenje raskošne haljine od tila s potpisom talijanskog dvojca Dolce & Gabbana, a koja se dodatno isticala motivom ušivenih cvjetova različitih boja. Kako bi svečano izdanje bilo posve glamurozno, Sharon je nosila blještavi par visećih naušnica kojim je oplemenila svoju razbarušenu, kratku frizuru.