NIKAD LJEPŠA

Užarila društvene mreže: Sharon Stone pokazala figuru na kojoj bi joj pozavidjele i puno mlađe kolegice

27.06.2021 u 21:40

Bionic
Reading

Glumica Sharon Stone slažu se svi s godinama izgleda sve bolje, a iako je već ušla u sedmo desetljeće, plavokosa ljepotica poznata po ulogama fatalnih zavodnica i danas privlači poglede

Po mnogima jedna od najljepših glumica u Hollywoodu i sa svojih 63 godine koliko ima, može se pohvaliti zavidnom figurom i mladolikim licem.

Sharon koja je prije nego je postala jedna od najzaposlenijih glumica u 90-ima, radila je kao model u poznatoj Ford Modeling agenciji u New Yorku, a da itekako zna pozirati pokazala je i na svojem Instagram profilu u zavodljivoj pozi u žutom kupaćem kostimu dok ju je s vidnim zanimanjem promatrao njezin psić.

S modernom pixie frizura koja joj odlično pristaje i bez make upa, hvaljena glumica izgledala je prelijepo, a njezina je objava uz koju je stajala poruka 'Sretno ljeto' u kratkom roku dobila bezbroj lajkova.

'Predivna', 'Kraljica', 'Sretno i tebi ljeto Sharon', poručili su joj obožavatelji.

Sharon Stone Izvor: Profimedia / Autor: Stephen Lovekin / Shutterstock Editorial / Profimedia

Glumica koja je za ulogu u filmu 'Casino' bila nominirana za Oscara, u posljednje smo vrijeme mogli vidjeti u TV serijama 'Mosaic' i 'Ratched'.

U jednom je ranijem intervjuu priznala kako se i ona mučila u prošlosti s prihvaćanjem svog izgleda. 

Kako je ispričala, trebale su joj godine da u potpunosti prihvati sebe i svoje tijelo, no, kako stari, tako je i puno zadovoljnija i bolje se osjeća u vlastitoj koži.

'Bilo je trenutaka u mojim četrdesetima kada sam znala zaključati se u kupaonici s bocom vina. Tada bi samoj sebi rekla da ne izlazim dok u potpunosti ne prihvatim sebe kakva jesam, svoje tijelo', rekla je svojedono u intervjuu za njemački Vogue.