30 GODINA KASNIJE

Zna se našaliti na vlastiti račun: Sharon Stone u 63-oj ponovila kultnu scenu iz 'Sirovih strasti'

29.06.2021 u 18:54

Bionic
Reading

Prošlo je gotovo 30 godina otkako je Sharon Stone snimila kultni triler 'Sirove strasti', a film koji joj je donio status superzvijezde predstavljao je glavnu temu njezine posljednje objave na Instagramu

Nakon što je prije nekoliko dana ponosno istaknula figuru u žutom bikiniju, 63- godišnjoj holivudskoj zvijezdi ponovno je pošlo za rukom iznenaditi svoje brojne pratitelje na Instagramu, ovoga puta referirajući se na kultnu scenu iz filma 'Sirove strasti' koji joj je donio svjetsku slavu.

U kultnom trileru nastalom pod redateljskom palicom Paula Verhoevena, Stone je nastupila u jednoj od najpamtljivijih filmskih scena svih vremena, a koja je vjerno dočarana na njezinoj majici u kojoj je pozirala za posljednju objavu na Instagramu.

'Bila tamo, odradila to i sad imam majicu', napisala je 63- godišnja glumica u opisu svoje fotografije kojom je pokušala rekreirati kultnu scenu filma, zamijenivši cigaretu olovkom u ruci.

U razgovoru za Vanity Fair, Stone je prije nekoliko mjeseci otkrila nepoznate detalje o filmu 'Sirove strasti' koji ju je vinuo u zvjezdanu orbitu.

Prema njezinim riječima, glumac Michael Douglas na osnovu njega zaradio je 14 milijuna dolara uz postotak od zarade filma na kinoblagajnama. S druge strane ona je zaradila iznos nedovoljan ni za kupnju svečane haljine za odlazak na Oscare.

Stone nije otkrila koliko je plaćena za 'Sirove strasti', ali raniji su izvještaji spominjali cifru od 500 tisuća dolara.

  • +16
Sharon Stone Izvor: EPA / Autor: JASON SZENES

Riječ je zasigurno o beznačajnoj svoti u usporedbi s 14 milijuna dolara koliko je dobio Michael Douglas, kojemu pripada i određeni postotak od zarade na blagajnama, počevši od prvog dana objavljivanja filma.

Isto tako, Stone je ispričala kako je ošamarila redatelja Paula Verhoevena nakon što je prvi put odgledala film, s obzirom na to da nije imala pojma da je kamera zabilježila njezino međunožje u kultnoj filmskoj sceni. Prema njezinim riječima, Verhoeven ju je uvjeravao kako se ništa neće vidjeti na ekranu te je naposlijetku pristala na to da scena ostane u filmu.