Budite nezaustavljivi

Sezonski 'must have'? Tenisice, definitivno

27.04.2018 u 16:38

Bionic
Reading

Povratak 90' u novom mileniju i dalje je nezaustavljiv. Budite nezaustavljivi i vi. I vaše zgodne noge u trendovskim tenisicama

Moglo bi se reći da je taj trend s tenisicama fe-no-me-na-lan. Inspirativnije djeluje od svih ostalih komada odjeće. Svaki stil začini vrhunski. I doda maštovitost svakom izgledu.

Odavno su se tenisice prestale nositi za prvotnu namjenu za koju su bile kreirane, pa su se sa sportskih događanja tako zgodno preselile na sva ostala područja života kojima koračamo. Gotovo nema prigode, kombinacije, stila koji ne može savršeno uklopiti tenisice kao svoj - dovršetak.

Svakoj nozi idealno pristaju.

Svakom stopalu milina je koračati u njima.

Svakom stilu podare ležernost, mladenačku notu, otkačeni 'touch', uočljivu različitost, neodoljiv šarm.

Svaka osoba može pronaći idealne tenisice za sebe, potpuno u skladu s njezinim osobnim izričajem.

Svatko tko želi biti u trendu i ovog proljeća, posegnut će za ovom najudobnijom obućom.

A svaki pripadnik modernog doba itekako je zadovoljan što internet obavlja sve prethodne radnje za njega i preostaje samo da jednim jednostavnim klikom dođe do svojih trendovskih tenisica = PRAKTIČNO, BRZO, JEDNOSTAVNO.

Zna se što je trend. Na vama je jedino da se odlučite za tenisice koje najbolje odgovaraju vašoj filozofiji življenja, jer u skladu s time želimo izgledati, kako bismo bili do kraja svoji, a ne kopirane verzije, jer to može svak, a vi nikako niste bilo tko, zar ne!?!

  • Baš svaki trendovski model zgodan je i za gledanje i za hodanje.
  • Baš svaki trendovski model pogodan je za uklapanje u svaki stil.
  • Baš svaki trendovski model zadovoljava sva 3 elementa: ugoda/estetika/svevremenost

PRVI naglasak trenda počiva na 90' s tim čuvenim 'spice girls platformama' koje su tenisicama tada podarile posebnu privlačnost. Platforme su nešto niže od onih koje su promovirale najpoznatije britanske djevojke, ali se zato sada pojavljuju I u različitim bojama ili sa sjajnim obrubom.

DRUGI naglasak trenda su predimenzionirane vezice, koje su zamijenjene glatkim sjajnim vrpcama, rebrastim trakama od ripsa ili nekog drugog materijala ili možda upotpunjene natpisima 'branda' , kao akcent koji je vrlo uočljiv i od patike čuda čini pretvarajući ih u – cipele.

TREĆI naglasak trenda je pastelna boja tenisica ili oslikani materijal koji uveseljava vlasnika, prolaznika i gledatelja.

ČETVRTI naglasak trenda je stražnji dio koji oblo prianja uz vašu Ahilovu tetivu, koji je izrađen od srebrnog ili zlatnog materijala kao poseban decentni naglasak koji vašu tenisicu čini – drugačijom, a vaše gležnjeve zapaženima.

Vrlo su zainteresirane ovom obućom i vodeće modne kuće, koje su time samo potvrdile postojanje trenda svestranog nošenja tenisica uz svaku vrstu garderobe.

Preostaje samo da s uživanjem odaberete svoj par i lako i neopterećeno odšetate u proljeće.