MODEL KOJI OSVAJA

Severinina haljina je totalno šik, a već smo je vidjeli na Mireli Forić i Cate Blanchett

13.08.2018 u 12:38

Bionic
Reading

Na svečanom otvorenju ovogodišnjeg Sarajevo Film Festivala pojavila se i Severina, koja je i ovoga puta pozornost plijenila svojim modnim odabirom. Slavna Splićanka zablistala je u prelijepoj crnoj haljini s volanima, koja je osvojila i još neke poznate dame prije nje

Crna haljina midi dužine s bijelim porubom, volanima, seksi otvorom na leđima, zvonolikim rukavima i kontrastnom satenskom vrpcom u struku potpisuju talentirani i nagrađivani američki modni dvojac Proenza Schouler. Da su s ovom haljinom, inspiriranom haljinama plesačica flamenka, dizajneri pogodili baš 'u sridu' dokazuje i to što se našla u njihovoj slavljeničkoj kolekciji kojom ove godine obilježavaju 15 godina rada, a u kojoj su ponovo predstavili svoje najsupješnije kreacije.

Haljina je originalno predstavljena u njihovoj kolekciji za proljeće/ljeto 2016, a među prvima, krajem 2015. u njoj se prošetala jedna od najboljih, ali i najbolje odjevenih glumica današnjice Cate Blanchett.

Plavokosa oskarovka u originalnoj, bijeloj verziji haljini s kontrastnim crnim porubom pojavila se na gala događanju američke Akademije filmskih umjetnika i nauka, a pola godine kasnije istu je haljinu na vjenčanju bliskih prijatelja u Dubrovniku, u lipnju 2016., prvi put odjenula i Mirela Forić Srna, supruga nogometaša Darija Srne.

Best Man & The Woman 💃🏻 #wedding

Objavu dijeli Mirela Foric (@mirelaforic)

Haljinu je Mirela Forić potom nosila u još nekoliko prigoda, kombiniravši je uz crni kultni model sandale s potpisom Alaïe, nazvan 'Bombe'.

Champions 2016/2017 Shakhtar forever @fcshakhtar ❤🏆🥇⚒

Objavu dijeli Mirela Foric (@mirelaforic)

Prelijepa haljina američkih dizajnera dolazi i s paprenom cijenom od preko 26 tisuća kuna, a Severina ju je nosila na crne sandale s visokom potpeticom, ukrašene zlatnom kuglicom, dok je stajling upotpunila zelenom torbicom torbicom s potpisom modne kuće Chloé, prepoznatljivim modelom Nile Minaudièr, čija je cijena nešto niža od 10 tisuća kuna, a koja se može primijetiti na mnoštvu trendseterica.

  • +23
Svečano otvoren 24. Sarajevo Film Festival Izvor: Promo fotografije / Autor: Press SFF i Aida Redžepagić