KLUB MANSION

Severina tulumarila uz elektronsku dance glazbu

28.04.2013 u 09:55

Severina partijala na ludom tulumu

Izvor: tportal.hr / Autor: Tportal

Bionic
Reading

Najpopularnija regionalna glazbena diva Severina i zagrebački klub Mansion plesali su zajedno. Atraktivan program Provocative uz rezidenciju energičnog DJ dvojca Frankie Headfors oduševio je stotine gostiju jarunskog kluba

Subotnji program Mansiona 'Provocative' posljednjih mjeseci privlači tisuće gostiju, a elektronska dance glazba DJ dvojca Frankie Headfors rasplesala je i veselo društvo naše najpopularnije pjevačice u kojem je bila i jedna od najuspješnijih hrvatskih manekenki Kristina Bradač.

Elektronska dance glazba EDM trenutačno je najpopularniji i najzastupljeniji glazbeni pravac u svijetu, a osim rezidenata Viktora i Jurkija, Provocative jednom mjesečno ugošćuje i druge sjajne DJ-e na radost svih zaljubljenika u vrhunsku glazbu.

Nastup u zagrebačkom Mansionu pravo je zagrijavanje za ono što publiku očekuje u novaljskoj Papayi. Naime, u terminu od 24. do 26. srpnja stižu Beach Odyssey Festival. W&W, Omnia, Arty, Orjan Nilsen, First State, Aly & Fila, a to su samo neka od imena koja posjetitelje očekuju u još jednom uzbudljivom festivalskom tjednu kluba Papaya.