upečatljiv izbor

Severina nastupila u zanimljivom kostimu, a zatim objavila video koji otkriva što se događalo iza kulisa: 'Bilo je bolno otići iz Bola'

12.07.2021 u 23:55

Bionic
Reading

Severina je ovog vikenda održala koncert u Bolu na Braču, a pažnju je dodatno privukla zanimljivim kostimom. Naime, pjevačica je nastupila odjevena kao lik iz popularne španjolske serije, a sada je na svom Instagram profilu objavila i zanimljiv video koji otkriva što se događalo iza kulisa

Severina zadnjih nekoliko tjedana žari pali koncertima, a ovog vikenda održala je nastup u Bolu na Braču. Usijanu atmosferu dodatno je zapalila vrlo zanimljivim kostimom.

Naime, pjevačica se na pozornicu popela odjevena kao lik iz popularne Netflixove serije 'La Casa de Papel'. U crvenom kombinezonu s kapuljačom i s maskom preko lica Severina je stigla na pozornicu, skinula masku i koncert započela pjesmom 'Brad Pitt'. Publika je oduševljeno i u glas pjevala s pjevačicom.

Severina je video nastupa podijelila i na svom Instagram profilu, a u opisu objave je napisala: 'La Casa de... Música'. Objava je u vrlo kratkom roku prikupila na desetke tisuća pregleda te pozitivne komentare od strane obožavatelja.

Popularna pjevačica dan kasnije pratitelje je počastila i posebnim videom koji prikazuje što se događalo i kako je to izgledalo 'iza kulisa' koncerta održanog 'pod maskama'. Na svom Instagram profilu tako je podijelila još jedan video u čijem je opisu navela: 'Behind the Scenes. La Casa de... Música'.

U njemu je vidljivo što je prethodilo nastupu u Bolu, a prema svemu sudeći Severina se za vrijeme pripreme za nastupe itekako zna dobro zabavljati, a dobro raspoloženje i energičnost recept su za još jedan odlično odrađen nastup.

Severina je održanim koncertom i publikom bila jako zadovoljan te je na kraju uz još jedan video napisala: 'Koncert za pamćenje, pod svim mogućim mjerama, a najviše po mojoj mjeri. Hvala Brač, bilo je bolno otići iz Bola.'