PAD PREKO ZVUČNIKA

Severinu ponijelo na pozornici: 'Malo sam natukla kičmu, ali vridilo je'

18.07.2021 u 19:58

Bionic
Reading

Na pragu petog desetljeća splitska pjevačica Severina na svojim je koncertima živahnija nego na početku pjevačke karijere, a u zanosu se dogode i nezgode

Severina je u subotu imala zakazan koncert u Vrnjačkoj Banji, kojoj vremenska prognoza kao i većini regije nije bila naklonjena.

'Vrnjačka Banja, stižeeem... Ako padne kiša - kisnemo zajedno... Zar to nije dobar osjećaj?', objavila je Severina na Instagramu i podijelila svojih par mokrih fotki na jet-skiju.

Prognoza nije pogriješila, ali ni jaka kiša nije rastjerala publiku koja je pod kišobranima uživala u nastupu regionalne zvijezde.

Vjerna publika uvijek joj je bila snažan motivator pa je i Sevku malo ponijelo, a ni vojničke čizme nisu je sprječavale da veselo skakuće na pozornici.

  • +9
Severina na Comic Conu Izvor: Pixsell / Autor: Marko Prpic/PIXSELL

U svom zanosu malo je podcijenila udaljenost od monitor zvučnika koji joj se nalazio iza leđa, zapela i u slow motionu pala preko njega.

Gitarist koji joj se našao u blizini velikodušno je ispustio nekoliko veselih akorda ne bi li uhvatio pjevačicu, ali za dlaku je zakasnio pa se prvim redovima publike prolomio gromoglasan smijeh.

'Vridilo je... Zbog vas 20.000 pod kišobranima. Hvala, Vrnjačka banja...', napisala je uz podijeljeni video Severina, a kako je srećom sve dobro završilo, Severina se po starom dobrom običaju našalila na svoj račun.

'Evo završio je koncert. Bilo je fantastično. Malo sam natukla kičmu, ali vridilo je, što bi rekli ljudi, vridilo je', rekla je s dozom autosarkazma Sverina.