komplimenti se samo nižu

Nakon odlično odrađenog posla vrijeme je za uživanje: U izdanju u kakvom je rijetko viđamo Severina je otkrila gdje se opušta

07.04.2022 u 17:37

Bionic
Reading

Teško da i jedna njezina objava na društvenim mrežama može proći neprimijećeno, a ovoga puta Severina je privukla sjajnim ležernim izgledom ali i prekrasnim prizorom iza njezinih leđa koji je otkrio kako trenutno uživa u jednom od naših najljepših gradova

Tako jednostavno, a tako efektno. Tako bi se mogao opisati Severinin izgled kojim je oduševila svoje brojne obožavatelje na Instagramu.

Odjevena u crnu trenirku, s raspuštenom kosom Severina je objavila fotografiju s terase dubrovačkom hotela Hilton i odmah privukla pažnju pratitelja na društvenim mrežama. S raspuštenom kosom, odličnim make-upom i osmijehom na licu Severina je uz fotografiju napisala: 'Sloboda se ne prodaje ni za svo blago svijeta', a u komentarima su se nizale same pohvale. 'Ljepotica', 'Divna si', 'Predivna', 'Bože, koliko si slatka', Najljepša! I sve najljepše na ovoj fotki!,' samo su neki od brojnih.

Inače, Severina je proteklog vikenda nastupila u kultnom dubrovačkom klubu Revelin, a njezina scensko-glazbena poslastica za dubrovačku publika najavila je otvorenje koncertne sezone.

Nakon još jednog sjajnog nastupa koji publiku nije ostavio ravnodušnom, Severina je, očito, produljila boravak u Dubrovniku uživajući u prekrasnom vremenu i čarima jednog od naših najljepših gradova. Odmor joj doista godi jer blistav osmijeh i sjajan izgled doista je teško ne zamijetiti na njezinoj objavi.

  • +10
Severina Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Sanela Babić

Osim toga, za dobro raspoloženje Severina doista ima razloga. Nedavno je objavila rije koji dan objavila i novi hit naziva 'Fališ mi, nastao u suradnji s bugarskim glazbenikom Azisom, a publika ga je na sam dan premijere 'pjesmom koja će obilježiti ljeto 2022.', a tome u prilog ide i podatak kako je taj hit na prvom mjestu Youtube trendinga u Hrvatskoj te 26. u svijetu.