PREDMET ŽUDNJE

Modni bombončići: U ove torbice zaljubit ćete se na prvi pogled

28.08.2018 u 14:37

Bionic
Reading

Relativno novi brendovi preko noći mogu postati moćni igrači na modnoj sceni zahvaljujući društvenim mrežama, a tajlandski brend Boyy koji se na modnoj sceni nalazi 12 godina svakim danom dobiva nove obožavatelje

Inspirirani zajedničkom strašću za umjetnošću i dizajnom, kreativni duo Jesse Dorsey i Wannasiri Kongman 20006. godine osnovali su luksuzan bend Boyy koji je postao poznat, voljen i slavljen zbog vrlo inovativne upotrebe materijala kože.

Kreativna obrada i suvremena estetika glavna su nit vodilja osnivača brenda Boyy, a njihov zaštitni znak postale su velike kopče na torbama i obući kojim su osigurali prepoznatljivost na modnoj sceni.

  • +8
Boyy torbe Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Prekrasne torbice s potpisom brenda Boyy posebice su osvojila srca buyera najpoznatijih web trgovina i concept storeova, ali i kupaca o čemu dovoljno govori rasprodan status pojedinih modela.

Filozofija brenda Boyy oduvijek je bila da ženski dodaci trebaju imati osjećaj muževnosti, a rezultat toga su bezvremenske siluete modnih dodataka i obuće s visokokvalitetnim detaljima.

Svi modeli torbica s potpisom ovog kul tajlandskog brenda odišu luksuznim izgledom stoga ne čudi što mu modni stručnjaci prognoziraju velik uspjeh.

Objavu dijeli B O Y Y (@boyyboutique)