atraktivni kadrovi

Severina snimila novi senzualni spot za duet s bugarskim folk pjevačem kojeg nikad nije srela, pogledajte kako to izgleda

31.03.2022 u 13:44

Bionic
Reading

Već se tjednima priča o novom albumom jedne od najvećih zvijezda u regiji. Danas ga je najavila singlom 'Fališ mi', ujedno i prvom snimljenom pjesmom s novog uratka, gdje prvi puta surađuje s bugarskim pjevačem Azisom

'Kada mi je Filip predložio Azisa, znala sam da će to biti mali korak za njega, ali velik za ovu pjesmu, što je i dokazao svojom izvedbom, koja je maestralna. Od kada se pjesma počela stvarati, Azis je bio s nama u mislima i drago mi je da mi se pridružio. Znam da ste dugo čekali na novu pjesmu i falili ste mi… Nadam se i ja vama', Severinina je izjava povodom novog singla.

Severina i Azis (koji je Azis je sudjelovao u bugarskoj inačici Big Brothera, a snimio je duet 'Ostavljam te' s Jelenom Karleušom 2017. godine) nikada se nisu susreli, a spot su zbog pandemije pojedinačno snimali u razmaku od mjesec dana, poručili su iz Severininog PR tima.

Izvor: Društvene mreže

Spot, u čijoj produkciji je sudjelovalo više od 50 suradnika, sniman je u klubu Lafayette, a za potrebe istoga koreografiju za Severinu, kazališne baletane i klupske plesače potpisuje Milica Cerović. Svoj novi materijal pjevačica je nazvala ozbiljnim popom' te je izjavila da se razlikuje se od onog što je dosad radila. Inače, zadnji album 'Halo' Severina je objavila 2016. godine.

  • +10
Severina Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Sanela Babić