Vladari MODNIH PiSTI

Šest modela traperica koje ćemo u narednim tjednima viđati posvuda

19.05.2020 u 12:07

Bionic
Reading

Kada su prošle godine predstavljene modnoj javnosti, aktualne kolekcije renomiranih dizajnerskih imena bile su ispunjene novim uzbudljivim trendovima, a komadi od trapera imali su golemu prisutnost na modnim pistama u sklopu tjedana mode

Sa bezvremenskim materijalom trapera tako su se poigrali brojni dizajnerski brendovi, od Givenchyja, Guccija do francuske kuće Celine na svježe načine predstavivši ovu, po mnogima, omiljenu modnu tkaninu.

Ako je suditi po viđenim prizorima s modnih pisti, ovih šest specifičnih silueta traperica u narednim tjednima viđat ćemo posvuda.

Vintage denim

U aktualnoj sezoni brojna dizajnerska imena odlučila su veći naglasak staviti na kreiranje traperica retro izgleda, poput talijanske modne kuće Versace. Ako vaš odabrani model traperica izgleda kao da je stigao ravno iz vintage dućana, u potpunosti ste usvojili ovaj veliki nadolazeći trend.

Bootcut + Flare

Takozvani bootcut modeli traperica u velikom stilu vratile su se na modnu scenu, a mnoge su ih zaljubljenice u modu vrlo rado prigrlile jer svaku figuru čine vitkijom i mršavijom. Kuća Celine već je lansirala svoj idealni model Serge, a koji na najbolji način utjelovljuje duh 70-ih, kad se slavila ženstvenost figure. Ni ne sumnjamo kako će se sve varijante popularnih bootcut modela i srodnih im trapezica ovoga proljeća i ljeta itekako nositi, a osobito dobro izgledaju u kombinaciji s platformama i lepršavim boho bluzama.

Poderane traperice

Voljeli ih ili mrzili, modeli traperica s rupama u aktualnoj sezoni nalaze se u središtu pozornosti, a kako biste im podarili sofisticiraniji izgled kombinirajte ih sa ženstvenim bluzama ili blejzerima strogog kroja, kao što ih je na modnoj pisti predstavila francuska modna kuća Givenchy na čelu s britanskom dizajnericom Clare Waight Keller.

Kratki modeli traperica

Bilo da je riječ o trapericama bermuda stila ili modelima koji imitiraju hlače cullote sa širokim i odrezanim nogavicama, kraće inačice traperica dominirale su modnim pistama renomiranih dizajnerskih imena. U ljetnim mjesecima idealno će izgledati u paru s cipelama mule ili popularnim sandalama s remenčićima.

Skinny traperice visokog struka

Nakon što im je posljednjih sezona značajno pala popularnost u naletu nekih novih modela inspirianih prošlim vremenima, traperice skinny siluete ponovno su modno relevantne, a poželite li postići efekt duljih nogu, kombinirajte ih s 'golim' sandalama i naglasite nekim efektnim remenom, kao što ih je u svojoj aktualnoj kolekciji stilizirao proslavljeni američki dizajner, Brandon Maxwell.

Traperice s naglašenim šavovima

Modeli traperica s prednjim šavovima i s plisiranim efektom postali su dominantan prizor na modnim pistama prilikom predstavljanja aktualnih kolekcija brojnih dizajnerskih brendova. Navedeni detalji tako su uočeni na raznim siluetama traperica, zbog čega se s lakoćom može zaključiti kako je riječ o trendu koji nas u narednim tjednima nikako neće zaobići.