SEKSI LOOK

Senzacionalno izdanje lijepe glumice

17.01.2016 u 17:22

Bionic
Reading

Glumica Olivia Wilde na premijeri nove HBO-ove serije Vinyl plijenila je poglede zahvaljujući stylingu

Lijepa glumica zablistala je na crvenom tepihu u crnoj dugoj haljini koja je otkrivala taman dovoljno da zagolica maštu. Olivia Wilde poznata je po zanimljivim kreacijama na crvenim tepisima, a koje uvijek imaju malu dozu otkačenosti. Ovoga puta se odlučila za seksi vamp look odabravši crnu haljinu s dubokim dekolteom koju potpisuje talijanska modna kuća Valentino.

Nosila ju je uz ukrašeni veo koji je prekrivao gornji dio lica, Kurt Geiger cipele, torbicu Judith Leiber i nakit Eve Fehren. Seksi looku prilagodila je i make up koji je istaknuo njezine prekrasne oči, pa ne čudi što su svi pogledi bili uprti u nju.

Najponosniji je bio njezin zaručnik, glumac Jason Sudeikis s kojim ima dvogodišnjeg sina. Glumica je jedna od zvijezda HBO-ove serije Vinyl koja počinje s prikazivanjem sredinom veljače, a čija se radnja odvija sredinom 70-ih godina prošlog stoljeća u glazbenoj industriji. Šef njujorške diskografske kuće Richie Finestra, kojeg glumi Bobby Cannavale, očajnički traži novi hit kako bi spasio kompaniju, a Olivia Wilde glumi njegovu suprugu Devon Finestru.

Ideju za seriju prije skoro deset godina predložio je Mick Jagger redatelju Martinu Scorseseu, a želio je snimiti film koji bi obuhvaćao 40 godina u životu vlasnika diskografske kuće. Jagger je imao priču i dovoljno pikanterija i anegdota da zvuči autentično. Scorseseu se svidjela ideja, ali nikako nije mogao pronaći dovoljno ambiciozan scenarij sve dok im se 2007. nije priključio poznati scenarist Terence Winteri, koji je napisao neke od najboljih epizoda 'Sopranosa' i 'Carstva poroka'. U to vrijeme započela je ekonomska kriza i definitivno nije bilo vrijeme za megalomanski filmski projekt kakav su zamislili, pa su polako počeli razmišljati o seriji.

Osim Bobbyja Cannavalea i Olivije Wilde, u seriji glume Juno Temple, Ray Romano, Olivia Wilde, Andrew Dice Clay i Birgitte Sorenson kao i sin Micka Jaggera, James, koji je utjelovio pjevača izmišljenog punk benda Nasty Bits.