DUA LIPA

Senzacija u plavom: Zanosna Kosovarka zasjenila mnoštvo ljepotica

10.02.2019 u 15:23

Bionic
Reading

Slavna pjevačica kosovskih korijena Dua Lipa s brojnim kolegama nazočila je zabavi nagrađivanog producenta Clivea Davisa uoči novog izdanja dodjele nagrada Grammy na kojoj će se za kipić zlatnog gramofona boriti u kategoriji Najboljeg novog izvođača i Najbolje dance skladbe

Osim po glazbenim uspjesima, Dua Lipa svjetsku prepoznatljivost stekla je egzotičnom ljepotom i sprecifičnim modnim stilom koji je i ovoga puta došao do izražaja.

Na zabavi održanoj u Los Angelesu uoči novog izdanje dodjele nagrada Grammy, ova slavna crnka uspjela se posebno istaknuti pojavom u plavoj haljini bez naramenica s detaljem velike mašne na poprsju.

  • +6
Dua Lipa Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Jedinstvenu haljinu od plavoga satena za Duu je odabrao stilist Lorenzo Posocco s kojim već neko vrijeme uspješno surađuje kada je riječ o pojavljivanju na svečanim događanjima.

Dodatna doza glamura osigurana je blještavim srebrnim sandalama, a modno pomaknut dojam ostvarila je nošenjem tek jedne naušnice ringa koja je oplemenila frizuru punđe s naglašenim šiškama.