ELEGANTNO IZDANJE

Senzacija u bijelom: Bivša prva dama Francuske sve je bacila u drugi plan

14.05.2018 u 10:54

Bionic
Reading

Iako se nakon oproštaja od titule prve dame Francuske rijetko viđa na svečanim događanjima, Carla Bruni nije odlučila propustiti novo izdanje filmskog festivala u Cannesu na kojem je nazočila svečanoj premijeri filma 'Sink or Swim' i humanitarnoj reviji Fashion For Relief u organizaciji slavne 'crne pantere' - Naomi Campbell

Od međunarodno poznatog modela do kantautorice i prve dame Francuske, zanosna Carla Bruni prevalila je velik put, a poput mnogobrojnih dama iz filmske i modne industrije, nije željela propustiti 71. izdanje najglamuroznijeg europskog festivala u Cannesu.

Na svečanoj premijeri filma 'Sink or Swim' (Le Grand bain) Carla je uspjela zadobiti ogromnu pažnju javnosti svojom pojavom u bijeloj haljini kojom je konkurirala ljepoticama poput njemačke glumice Diane Kruger i 65-godišnje francuske dive Isabelle Huppert.

plijenile poglede

Slavne ljepotice ukrale svu pozornost na crvenom tepihu

Pogledaj galeriju

Bijelu kreaciju jednostavna kroja i s V-izrezom dekoltea viđenu na 50-godišnjoj Francuskinji potpisuje modna kuća Dior, a spomenutu haljinu kreirala je samo za nju.

Za njezino besprijekorno elegantno izdanje zaslužan je stilist Clement Lomellini, a za svoju slavnu klijenticu također je odabrao skupocjen nakit brenda Chopard, što je uključivalo dugu dijamantnu ogrlicu s pripadajućim prstenom te debelu narukvicu srebrna odsjaja.

  • +12
Carla Bruni Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

U identičnom izdanju ova bivša prva dama Francuske pojavila se na gala večeri Fashion For Relief u organizaciji Naomi Campbell, a tradicionalno je uključivala humanitarnu reviju i defiliranje pistom najvećih modela današnjice.

Spomenuto događanje humanitarnog karaktera Carla Bruni iskoristila je za druženje s 'it' djevojkom današnjice Bellom Hadid, s kojom ju veže zapanjujuća fizička sličnost.