MIRNA ZIDARIĆ:

Seksipil je nešto što dolazi iznutra

14.10.2012 u 12:07

Bionic
Reading

Ni Mirna Zidarić nije odoljela trendu tenisica na petu, a svojom je elegantno-sportskom kombinacijom u plavim tonovima plijenila pozornost na završnoj večeri Dove Fashion.hr-a

Sportska novinarka oduševljena je kreacijama eNVy rooma za koje kaže da je uvijek iznova očaraju.

'Pratim njihov rad i godinama surađujemo. Svaki put me iznova oduševe', rekla je Mirna, dodavši da joj se sviđa i povratak rokerskog stila.

'To je moj stil već godinama. Imam kožnu jaknu koja je stara 25 godina i drago mi je da je opet in. Moram samo reći da mi je mrvicu mala. Ali takav stil i sama furam godinama. Rokerske čizme su vječne. Nosim ih već jako dugo i to bi se moglo reći da je moj zaštitni znak', rekla ja Mirna, dodajući da se odjećom ne može isforsirati seksipil.

'Netko je seksi zakopčan do grla, a netko se toliko trudi izazovnom odjećom da je efekt suprotan. Seksipil je u glavi', smatra Mirna.

Plavokosa sportska novinarka rekla je da za nju recesija nije ništa novo jer oduvijek kombinira staro i novo.

'Naravno da si priuštim nešto novo, ali nikad ne pretjerujem. Nikad se ne bih zadužila zbog garderobe. Ipak, sam ja horoskopski Jarac i vrlo sam racionalna', rekla je.

Mirna je zamijetila da je i kod nas sve zanimljivija ulična moda: 'Zbilja me zna oduševiti kreativnost i mašta naših cura i dečki.'