U PUNOJ SPREMI

Seksi Iva Jerković spremna je za vjenčanje

19.10.2012 u 11:56

Bionic
Reading

Atraktivna manekenka Iva Jerković u salonu vjenčanica Royal Bride odabrala je svoju idealnu vjenčanicu iz najnovije kolekcije Royal Bride za 2013. te je u njoj snimila novu kampanju za Dane vjenčanja 2012. powered by Electrolux

Prekrasna Iva Jerković svu je svoju ženstvenost i snagu pokazala u seksi vjenčanici koja joj je stajala kao salivena, a hoće li Iva uskoro stati pred oltar, i dalje ostaje njezina slatka tajna, kao i odgovor na pitanje tko joj je darovao prsten koji već neko vrijeme blješti na njezinoj ruci.

Da bi kampanja predstavila upravo ono čime smo se vodili, odnosno kako stvoriti samosvjesnu ženu koja zna što želi, pobrinuo se mladi fotograf Zvonimir Kušec iz One Day Studija, a sve se odvijalo pod budnim i stručnim okom nekadašnje prve pratilje Miss svijeta Anice Kovač

Dani vjenčanja powered by Electrolux sajam je vjenčanja s dugogodišnjom tradicijom i ponudom najboljih tvrtki i njihovih usluga povezanim s najljepšim danima u životu – danima vjenčanja.

Iz godine u godinu na Danima vjenčanja predstavljaju se noviteti i trendovi, a mnogobrojni renomirani izlagači savjetuju buduće mladence u organizaciji vjenčanja.

Na ovogodišnjim Danima vjenčanja koji će se održati od 26. do 28. listopada na Zagrebačkom velesajmu, u paviljonu 8, na čak sedam dnevnih modnih revija, ekskluzivnu premijeru najnovije kolekcije vjenčanica za 2013. prikazat će Royal Bride.

Svoje kolekcije vjenčanica, večernjih haljina, odijela i cipela prikazati će Vesna Sposa, Nancy, Ateliera Hera, In Moda, Bety, Linea Exclusive, Marka by Marija Cvitanović a kolekcije odijela modne kuće Kotka, Croata i Men’s stuff. Uvod u sve modne revije bit će Gold performance by Zlatarnice Prahir.