TOČAN IZRAČUN

Seks je najbolji nakon dvije godine i četiri mjeseca braka

02.03.2010 u 15:07

Bionic
Reading

Bračni parovi su najsretniji nakon dvije godine, 11 mjeseci i osam dana braka, dokazali su znanstvenici, dok vrhunac seksualnog zadovoljstva u braku doživljavamo nakon dvije godine i četiri mjeseca bračnog života

U istraživanju je sudjelovalo 4.000 parova koji su trebali ocijeniti svoju sreću u jedanaest različitih aspekata bračnog života. Pokazalo se da je vrijeme nakon nešto manje od tri godine braka, točnije nakon dvije godine, 11 mjeseci i osam godina, doba kad supružnicima najmanje smetaju loše navike njihovih partnera i kad još imaju velike planove za budućnost.

U tom razdoblju također još uvijek uživaju u aktivnom i ispunjenom seksualnom životu i pronalaze dovoljno vremena za zajedničke romantične objede. Istraživanje se također dotaknulo i teme seksualnog zadovoljstva, a pokazalo se da je kod bračnih parova seks najbolji nakon dvije godine i četiri mjeseca braka.

'Naše istraživanje je otkrilo točan trenutak u bračnom životu kad se osjećamo najzadovoljnije. Nakon tri godine braka sve počinje sjedati na svoje mjesto, nasmijavamo jedni druge i zagrljeni ležimo ispred TV-a. U to doba provodimo najviše kvalitetnog vremena zajedno navečer i udovoljavao si malim gestama', rekla je glasnogovornica stranice Confetti.co.uk koja je provela ovo istraživanje.