iščekuju se

Modni hit iz Zare: Ovo će biti jedne od najtraženijih balerinki ovog proljeća

26.01.2024 u 20:35

Bionic
Reading

U cilju približavanja luksuznim brendovima, Zara je revijom predstavila nove komade. U kolekciji našle su se i kožne balerinke koje već privlače poglede obožavatelja mode

Otkako je postala predsjednicom grupacije Inditex Marta Ortega jasno je dala do znanja da joj je cilj Zaru učiniti luksuznim brendom i to čini vrlo dosljedno. High street brend novu kolekciju je predstavio modnom revijom. Bez publike, Zarina revija pretvorena je u lookbook, po uzoru na revije velikih dizajnerskih imena i brendova.

Zarinom novom kolekcijom dominiraju svestrani komadi bezvremenskog izgleda koji će nesumnjivo pronaći put do srca i ormara brojnih fashionistica. A među svim novitetima koje tvrtka iz grupacije Inditex već ima u ponudi na svojim stranicama, izdvajaju se balerinke kojima je jednostavno suđeno da postanu zvijezda obuće sezone. Jednostavne kožne cipele, sa zaobljenim vrhom i malim metalnim detaljem na ristu i dostupne su u crnoj i bijeloj boji. Komad je to koji ima sve potrebno da postane neizostavan dodatak stajlingu brojnih trendseterica.

No, nažalost zaljubljenica u modu i pobornika Zarinih jednostavnih, a efektnih komada, ove balerinke još uvijek nisu dostupne za kupnju.

Naime, nerijetko se dogodi da španjolski brend prilikom predstavljanja novih odjevnih komada koji stignu u dućan podijeli modne editorijale u kojima se vide nevjerojatni lookovi s komadima kojima je potrebno nešto više vremena od ostalih da budu dostupni za kupnju. A to Zarine vjerne kupce nerijetko drži u niskom startu i u velikom iščekivanju.

  • +18
Zarina nova kolekcija Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Ovaj se put to dogodilo s udobnim i svestranim balerinkama koje se nevjerojatno dobro kombiniraju uz duge haljine, traperice svih zamislivih silueta, pa čak i uz fluidne hlače širokih nogavica te krojene hlače savršene za uredski izgled. Čini se da je upravo ta sposobnost prilagođavanja svakom stajlingu privukla pažnju brojnih Zarinih kupaca koji žele i silno traže da ove balerinke što prije stignu na police dućana.