UZBUDLJIVI NOVITETi

Zarin zaokret prema luksuzu: Omiljeni brend revijom predstavio nove komade

22.01.2024 u 11:12

  • +18

Zarina nova kolekcija

Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Bionic
Reading

Kada je postala predsjednicom grupacije Inditex Marta Ortega postavila je prioritetni cilj - učiniti Zaru luksuznim brendom - što je novom kolekcijom itekako dala do znanja

Otkako je preuzela vodstvo nad jednim od najpopularnijih high street brnendova u svijetu, Ortega je dosljedna u kontinuiranom podizanju ljestvice u najuspješnjijem brendom pod okriljem grupacije Inditex, što je do sada dokazala na brojne načine.

Uz pažljivo osmišljene capsule kolekcije, nastale suradnjom s poznatim umjetnicima, stilistima, modelima i glumicama, nova šefica Zare redovito se trudi ponuditi visokokvalitetne odjevne predmete, u ograničenim izdanjima, a sada je došao red na modnu reviju.

Paralelno sa sezonskim sniženjem, na police Zare kontinuirano stižu neki novi, uzbudljivi komadi, a ovoga puta predstavljeni su fotografijama modela na modnoj pisti. Bez publike, Zarina revija pretvorena je u lookbook, po uzoru na revije velikih dizajnerskih imena i brendova.

Novom kolekcijom Zare dominiraju svestrani komadi bezvremenskog izgleda koji će nesumnjivo pronaći put do srca i ormara brojnih fashionistica.