'UZ GADNI RITAM NEVJEROJATNO UŽIVAM'

Saznali smo kamo je nestala Tanja Tomić

29.04.2013 u 09:38

Bionic
Reading

Nekadašnja RTL-ova voditeljica Tanja Tomić otkrila nam je koliko uživa u majčintvu te kako se snalazi sa svoja četiri mušketira, ali i je li teško održavati brak s pomorcem te razmišlja li o povratku na male ekrane

Tanja, majka ste troje djece, kako vam izgleda jedan uobičajen dan?
Ne bi bilo baš lako prenijeti naš cijeli dan u dvije rečenice jer on ipak traje od 6.30 ujutro pa do 21 ili 22 navečer tj. kada najmanji odluče zaspati. Koštala ih je promjena vremena.

U siječnju prošle godine rodili ste trećeg sina, kako se snalazite s četiri muškarca u kući?

Uvijek govorim kako je najgore dijete upravo moj suprug. No njemu bi se i moglo oprostiti s obzirom na način života. Pomaže nam i baka koja je zaslužna za razvažanje najstarijeg sina na sportske aktivnosti. Iako sam preblaga što se tiče učenja, Bruno ne smije kući donijeti trojku.

Je li s trećim sinom sve lakše, pa i trudnoća, ili je to sve fama?

Meni je najlakša trudnoća bila prva. I godine su 'odigrale' svoje. Mišljenja sam da je bolje biti mlađa trudnica premda danas to nije lako izvedivo. Bar ne s financijske strane.

Kako ste skidali višak kila nakon poroda?
Ne da ih nisam skinula, već sam ih nakupila. Jednostavno ne stignem jesti tijekom dana pa 'prežderavanje' ostavljam za kasno u noć. Uz brigu o klincima sada mi je najvažnije spustiti težinu. Baš sam u potrazi za kvalitetnom, ali ne preskupom trakom za trčanje.

U braku ste s pomorcem Nikolom Ćukom, je li otegotna okolnost činjenica da je često na putu, ili je pak ta udaljenost dobra za strast u braku?
Čovjek se na sve navikne, tako i na udaljenost od bračnog partnera. Mislim da odlično funkcioniram i kada on nije ovdje. Sve muške poslove sam jednostavno dodijelila sebi i nema problema. S druge strane, mislim da imamo šanse za stići bar do srebrnog pira (smijeh).

Jeste li još na porodiljskom ili ste se vratili na posao?
Porodiljski ću najvjerojatnije iskoristiti u cijelosti, dakle tri godine nakon rođenja trećeg djeteta. Mislim da je vrijeme s klincima nenadoknadivo. S njima želim provoditi svaki trenutak.

Što bi vam bio izazov u poslu?
Zadnjih nekoliko godina ne mislim previše o poslu. Kada si devet mjeseci godišnje 'solo mama' trojice klinaca, to je samo po sebi izazov. U mnogim, čak svakodnevnim situacijama.

Imate li ambicije vratiti se na male ekrane?

Upravo sam rekla kako ne razmišljam previše o poslu jer sam okupirana skoro tinejdžerom i dvoje male djece. Nema šanse da razmišljam o ičem drugom. Moj je posao biti mama. Uz gadni ritam nevjerojatno uživam.

U kakvim ste odnosima ostali s čelnim ljudima na RTL-u?
Iskreno, ni ne sjećam ih se.

Prije nekoliko godina mediji su bili prepuni tzv. skandala s bivšim suprugom, možemo li to staviti pod zajednički nazivnik 'mladost-ludost', ili je Tanja Tomić zaista tako srčana i temperamentna u vezi?

Mediji su i u tom slučaju odlično manipulirali. Ni danas mi nije jasno zašto se oko toga dizala golema prašina. Vjerojatno samo nedostatak 'važnijih' vijesti, dok s druge strane nikad nisam dobila priliku reći što se zaista dogodilo. Možda je tako i bolje.