KUPUJETE RABLJENO VOZILO?

Saznajte stvarnu prijeđenu kilometražu automobila

20.10.2010 u 14:34

Bionic
Reading

Ako nikad niste kupovali rabljeno vozilo, tada sigurno ne znate koliko je truda i znanja potrebno da biste pronašli pravu priliku, a ne mačka u vreći

Čast izuzecima, no popriličan broj prodavača rabljenih vozila neće prezati preko gaženja mnogih moralnih i etičkih normi samo kako bi prodali vozilo. Dok je čitavom nizu ovih, manjih i većih prevara lako doskočiti jednostavnim pregledom vozila kod kakvog boljeg servisera, stanje o stvarnom broju prijeđenih kilometara najčešće ostaje misterij.

Centar za vozila Hrvatske nudi mogućnost izdavanja potvrde o stanju brojača kilometara na prethodnim tehničkim pregledima. Naime, prilikom tehničkog pregleda u bazu podataka upisuje se trenutni broj kilometara koje je vozilo prošlo, pa se tako lako mogu uvidjeti sve bivše ili aktualne malverzacije.

Cijena izdavanja potvrde iznosi 25 kuna, a moguća je za sva vozila koja su u posljednjih pet godina registrirana u Hrvatskoj. S obzirom na to da su sve stanice međusobno informatički povezane, sasvim je nebitno gdje je vozilo obavljalo tehnički pregled, pa u svakoj možete dobiti traženu potvrdu.