INTERVJU ZA TPORTAL

Sanja Vejnović otkrila tajnu svog fenomenalnog izgleda

11.10.2014 u 08:39

Bionic
Reading

Prezgodna glumica Sanja Vejnović svojom ljepotom gledateljima oduzima dah. U seriji 'Kud puklo da puklo' sestra je Željka Pervana, rado se sjetila dana kada je vladala turskim serijama, a u razgovoru za tportal otkrila je i koja je tajna njenog sjajnog izgleda

Kako je biti televizijska sestra Željka Pervana?
U seriji 'Kud puklo da puklo' glumim Pervanovu sestru Milicu, pomalo zločestu odvjetnicu koja mora sve konce držati u svojim rukama. U odnosu na brata Marka kojega Pervan tumači, Milica je vrlo britka na jeziku, a njihov odnos urnebesno je smiješan. U svakom slučaju, na setu je jako zabavno i uživam radeći s Pervanom.

Je li teško uz njega ostati ozbiljan?
Na setu nam je zabavno, nasmijemo se, ali posao je posao i treba snimiti kvalitetno svaku scenu. Tako da imamo red smijeha, red snimanja…

Nedavno ste osvanuli na naslovnici StoryBooka, volite li snimanja?
Snimanja su jedan mali dio posla kojim se bavim. Meni kao glumici ne padaju teško, pogotovo jer se ona čar glume vrlo lako može prenijeti i na snimanja.


Uspješno žonglirate i posao i obitelj, tko Vam daje najveću potporu u tome?
Sve je stvar dobre organizacije, a osobito ako smo okruženi osobama koje volimo. Zahvalna sam na obitelji i prijateljima koji su uvijek uz mene. S obzirom na to da su mi djeca sada već odrasla, imam više vremena koje mogu posvetiti sebi, a oni su i dalje moji najveći navijači.

Svojom glumom osvojili ste i Tursku, kakvo sjećanje imate na te dane?
U svojim dvadesetim godinama glumila sam u dvjema tada vrlo popularnim turskim serijama, 'Hadži Arif-bej' i 'Ališ i Zejnep', koje je gledalo 180 milijuna ljudi. Snimanja u Turskoj bila su prekrasna i zabavna. U Turskoj sam bila dočekana kao zvijezda. Bila sam gošća u redateljevoj kući i upoznala njegovu obitelj. Kada sam spomenula kako su mi fine baklave od pistacija, svaki dan bi me na snimanju čekale omiljene baklave. Divno je to bilo iskustvo za koje me vežu brojne uspomene.

U našoj anketi osvojili ste prvo mjesto najljepše glumice koja je prešla 40., koja je tajna Vaše ljepote, samo geni ili?
Hvala vam na komplimentu. Slažem se da geni igraju važnu ulogu, no jednako tako se trudim i dovesti u ravnotežu sve one elemente koji uvjetuju zdravo tijelo i naravno, zdrav um u njemu. Smatram da ako je čovjek zadovoljan sobom, ako posjeduje duševni mir, onda će iz njega isijavati ljepota. Kombiniram jogu, tibetance, qi gong, ovisno o vremenu koje imam na raspolaganju. Kada stignem, a to najviše ovisi o rasporedu snimanja, odlazim na grupne treninge pilatesa i joge. Svake večeri prije spavanja meditiram. Tako održavam svoju vitalnost i ravnotežu duha i tijela. A što se tiče prehrane, strogo pazim na nju i već godinama se hranim po Montignacovoj metodi, kod koje je naglasak na pažnji o glikemijskom indeksu namirnica.

Na setu se snima po dvanaest sati dnevno, kako nakon takvog tempa punite baterije?
Smijehom i plesom, jogom i meditacijom. Bitno mi je da nakon napornog dana ne zalegnem na kauč, već da sav taj umor pretvorim u pozitivnu energiju. Tjelesna aktivnost mi je isto tako bitna kao i mentalna. Još uvijek puno čitam, gledam filmove, predstave, koncerte.

Gledate li ikada svoje stare serije? Jeste li ikada požalili što se prihvatili neki projekt?
Ne žalim ni za čim. Sve dobro i loše izgradilo me takvom kakva sam danas.