ZGODNIJA OD KHLOE

Sandru Perković usporedili sa slavnom Kardashiankom

21.04.2017 u 13:32

Bionic
Reading

Naša proslavljena sportašica Sandra Perković na društvenim je mrežama objavila fotografiju u uskoj izazovnoj haljini, a među mnogobrojnim pohvalama stoji i jedna simpatična usporedba sa slavnom sestrom Kardashian

Jedan od obožavatelja Sandri Perković uputio je laskav komentar rekavši da mu je privlačnija i od popularne Khloe Kardashian.

'Kako si mi jako seksi i privlačna, Sandro, ja bih radije išao na spoj s tobom nego s Khloe', stoji uz fotografiju koju je uspješna sportašica objavila na svome profilu na Instagramu.

Čini se da ga je Sandra u uskoj haljini s prozirnim detaljima, izraženim dekolteom, ali i dugom kosom u valovima podsjetila baš na Khloe, jednom od poznatih sestara iz klana Kardashian.

Dok vrijedno ne trenira i priprema se za osvajanje novih medalja, Sandra voli istaknuti svoju ženstvenost.

"Glow in the Dark" 🎇💛

A post shared by Sandra Perkovic (@discus70queen) on

'Najčešće volim nositi neku majičicu, hlače i kožnu jaknu u svakodnevnoj varijanti. To mi je nekako najdraža odjevna kombinacija ako vani nije hladno te se najbolje osjećam u tome, dok u svečanijim prigodama volim odjenuti suknje visokog struka. U tome ćete me najčešće vidjeti u slobodno vrijeme', rekla nam je jednom prilikom Sandra Perković.

I dok u dnevnim varijantama obično nosi casual komade, za izlaske rado bira i elegantne haljine poput ove kojom je izazvala simpatični komentar.