NIKAD ZGODNIJA

Sandra Perković zasjenila brojne poznate Hrvatice

08.02.2017 u 11:11

Bionic
Reading

Dugo iščekivani nastavak svjetskog fenomena 'Pedeset nijansi sive' premijerno je prikazan u kinu Cinestar, a među brojnim Hrvaticama koje su što prije željele saznati kako se razvija romansa tajnovitog biznismena Christiana Greya našla se i sportašica Sandra Perković

Jedna od najuspješnijih hrvatskih sportašica među prvima je tako pogledala nastavak svjetskog fenomena nastalog prema bestseleru E. L. James - 'Pedeset nijansi mračniji'. Premijeru filma iskoristila je i omiljena domaća dizajnerica Sandre Perković, Aleksandra Dojčinović te predstavila mini kolekciju haljina nastalu po istoimenom romanu.

Iako olimpijska pobjednica i europska prvakinja često nosi kreacije Lei Lou, ovaj je put zavodljivu liniju tijela istaknula uskim trapericama, a malo glamura dodala kratkom bundicom i sjajnim štiklama.

Sandra Perković u posljednje vrijeme njeguje damski look pa je često viđamo u haljinama od čipke ili nježnog tila, ali i elegantnim kreacijama poput duge suknje sirena-kroja kojima naglašava tijelo. Za izlazak u kino umjesto haljine prigodno je odabrala vječne  traperice, ali je ženstvenost naglasila seksi štiklama i kratkom crnom bundicom.

Kako je nedavno rekla za tportal, u dnevnim varijantama ženstvene kombinacije najradije zamijeni majicama, hlačama i kožnom jaknom. Rekla nam je i da unatoč svoja 183 centimetra visine obožava nositi štikle te su uz fine komade dobre cipele njena velika modna slabost kao i kod većine žena. Kada ne nosi odjeću s domaćim potpisom, ostalo najradije kupuje tijekom putovanja izvan Hrvatske.