TRENDI I UDOBNO

Sandra Perković zna da s ovom modnom formulom ne može podbaciti

19.11.2016 u 18:07

Bionic
Reading

Zlatna Olimpijka Sandra Perković kad nije na sportskom terenu, uživa u tipičnim ženskim igricama, slaganju modnih kombinacija, isprobavanju novih frizura i make up trendova

Jedna od uspješnijih hrvatskih sportašica voli uskočiti u ženstvene krpice, romantične volane, šifon i čipku i seksi štikle kakve bira za svečanija događanja, ali i njezini svakodnevni stajlinzi odlična su kombinacija udobnosti i ženstvenosti.

Easy way to fix a bad hair day. @salon_evelin ??????????????❤️ #ForeverYoung #Nike #Curly #LetsWorkNow

A photo posted by Sandra Perkovic (@discus70queen) on


No naša zlatna Olimpijka ništa ne prepušta slučaju pa svoje stajlinge uvijek upotpunjava savršenom šminkom i frizurom.

My favorite @martina_1010_ hair ❤️❤️ Love @salon_evelin ???? #military #foreveryoung #letsdance #curlyhair

A photo posted by Sandra Perkovic (@discus70queen) on


Sandrin izbor za casual izdanja najčešće su uske traperice, tenisice, majice, najčešće s potpisom domaće dizajnerice Aleksandre Dojčinović - i vječna bajkerska kožna jakna. Da se s tri komada koja vjerojatno svatko ima u ormaru može složiti dobar stajling, Sandra potvrđuje svaki put iznova. Traperice, tenisice i bajkerska kožna jakna njezina su zlatna modna formula.

Upravo su tenisice najpopularniji model obuće koji žene uspješno kombiniraju i u svečanije stajlinge, a nedavno su rezultati istraživanja britanske marketinške tvrtke Mintel pokazali da su žene u posljednjih godinu dana kupile znatno više tenisica naspram obuće s visokom potpeticom.