STATUSNI SIMBOL

Sandra Perković prošetala sa skupocjenom torbicom za koju je iskeširala više od 14.000 kuna

17.10.2019 u 14:20

Bionic
Reading

Pored sporta i napornih treninga naša najuspješnija atletičarka Sandra Perković obožava i modu i dizajnerske krpice u kojima se nerijetko naslikava na društvenim mrežama, a zahvaljujući posljednjoj fotografiji koju je nedavno objavila na Instagramu nismo mogli ne primijetiti skupocjenu torbicu kojom se sportašica pohvalila

Otkako je stesala figuru i promijenila stil odijevanja, Sandra Perković ne prestaje oduševljavati na modnom planu. 29-godišnja atletičarka posljednjih godina odabire vrlo ženstvene stajlinge, a kombiniranju odjeće posvećuje više pažnje, pa je se umjesto u tajicama i trenirci češće može vidjeti u haljinama i suknjama.

Sandrina transformacija je za svaku pohvalu, a posebno nam se dopada što lijepa sportašica sve više pažnje posvećuje trendovima. Za to je jednim dijelom sasvim sigurno zahvalna i dizajnerica i Sandrina bliska prijateljica Aleksandra Dojčinović, koja Sandru odijeva za sva važnija javna događanja.

Osim domaćih brendova, naša najuspješnija atletičarka voli i komade s potpisom etabliranih modnih kuća, a nedavno se pomamila za skupocjenom i vrlo poželjnom torbicom s potpisom modne kuće Louis Vuitton.

Model Pochette Metis francuske modne kuće čija cijena iznosi oko 14,400 kuna jedan je od najkopiranijih modela torbi u svijetu, što dovoljno govori o njegovoj popularnosti, dok za popularnost modne kuće znaju već i ptice na grani. Louis Vuitton torbe jedan su od najprepoznatljivijih statusnih simbola na svijetu, a posebice torbe s monogram printom poput modela koji je odabrala Sandra.

Skupocjenu torbicu Sandra je uskladila s crnim odijelom i bijelom dolčevitom s potpisom domaćeg brenda Lei Lou by Aleksandra Dojčinović i popularnim Gucci mokasinkama, a istu torbu nosila je i prilikom posjeta Sarajevu u prosincu 2018.