PETICA IZ STILA

Sandra Perković nastavlja niz odličnih stajlinga: Provokativnu odjeću zamijenila vječnim klasikom

27.12.2018 u 09:25

Bionic
Reading

Naša najbolja sportašica posljednjih je dana dobila brojna priznanja za uspjehe koje je marljivo stjecala, a uz sve to Sandra Perković izgleda bolje no ikada. Modna izdanja u kojima ju gledamo su pun pogodak

Jedini hrvatski sportski dnevnik, Sportske novosti, održale su u srijedu 67. izbor najboljeg sportaša godine, a tamo su očekivano glavne zvijezde bili Luka Modrić i Sandra Perković.

Uspješna Zagrepčanka tako je primila još jedno priznanje za svoj marljivi rad i medalje koje je sakupljala. Tom je prigodom ponovno odabrala i odličan stajling.

Sandra Perković Izvor: Cropix / Autor: Ronald Gorsic / CROPIX

Njezin odabir ovoga je puta bila sportska elegancija, odabravši bijelo odijelo s potpisom Lei Lou omiljene hrvatske dizajnerice Aleksandre Dojčinović, koje joj je stajalo kao saliveno. Klasičan ravni kroj hlača, strukirani sako te salonke s visokom potpeticom provjerena su kombinacija, a Sandra je time pokazala da osim šljokica i mini haljinica u svojoj garderobi krije i klasične komade.

  • +10
Sandra Perković Izvor: Pixsell / Autor: Goran Stanzl

'Ovo je za mene posebna godina. Osvojila sam peti put europski naslov i tako postala prva atletičarka koja je to postigla. Uvijek takve uspjehe proslavim u krugu obitelji i meni dragih ljudi. Sljedeće godine me čeka SP i glavni cilj će biti uzeti taj naslov i vratiti onaj iz Dijamantne lige', poručila je Sandra pri preuzimanju nagrade.