NAKON MISICA - VOLI MISTERE

Sandi snimljen u ljubavnim gej scenama

26.06.2013 u 15:27

  • +4

Sandi

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Bionic
Reading

Sandi Cenov čini se više ne voli samo misice već i mistere. Ponukan, kaže, sofisticiranim manipulacijama kojima se gej manjini u Hrvatskoj žele onemogućiti normalna građanska prava, napisao je tekst za svoju novu pjesmu 'Tvoj prijatelj'

'Punih dvadeset godina djelujem na estradi i još sam se na početku karijere susreo s gej populacijom i među njima stvorio doista divne i drage prijatelje. Prije nego li sam se konačno skrasio, u doba mojih zavodničkih aktivnosti, shvatio sam da svaka zgodna djevojka ima sigurno barem jednog gej prijatelja. Upravo tako glasi i priča moje nove pjesme. A budući da smo zadnjih mjeseci izloženi sustavnoj propagandi kako je sve to nenormalno, nemoralno i neprirodno, nije dugo trebalo razmišljati kada da snimimo jednu ovakvu veselu pjesmu, ističe Sandi.

Kao glumce u spotu, angažirao je najpopularnije domaće manekene, sve odreda Mistere Hrvatske. Samo za ovu prigodu, šminkerica Maša Mihaljčić pretvorila ih je u transvestite.

'Na snimanju je doista vladala fantastična atmosfera. Znamo se međusobno godinama i odmah sam pristao sudjelovati u projektu čim sam čuo Sandijevu ideju. To mi je bilo prvi put da imam ulogu transvestita. Nisam imao problem s ulogom, već sam se mučio hodanjem u štiklama. Umalo sam se polomio, ali nije mi žao, fenomenalno iskustvo', kazao je kroz smijeh Radovan Stošić, Mister Hrvatske 2010. godine.

Njegov kolega Dino Bubičić tijekom pripreme za snimanje najviše se namučio lijepljenjem umjetnih noktiju.

'Bila je to muka Isusova, a tko bi rekao čupanje umjetnih noktiju nakon snimanja može biti tako bolno iskustvo. Nije mi dugo trebalo da pristanem na ovu ulogu, iako moram priznati da supruga Ivana nije baš najsretnija; nije sigurna hoće li svi baš blagonaklono gledati na moj angažman. No ja sam profesionalac i ovaj posao nije ništa drugačiji od bilo kojeg drugog snimanja', kazao je Bubi.

'Plesne i ljubavne gej scene koje smo snimali nikoga ne bi trebale ostaviti ravnodušnim', rekao je prošlogodišnji Mister Hrvatske Antonio Šincek.