GAL GADOT

San ili java? Lijepa superjunakinja šetala se ulicom odjevena u buket cvijeća

07.01.2018 u 12:10

Bionic
Reading

Glumica Gal Gadot, koju pamtimo po ulozi superjunakinje u filmu 'Wonder Woman', izazvala je podvojene reakcije obožavatelja, kada je na svom instagram profilu objavila fotografiju na kojoj je odjevena u buket cvijeća

Izraelska glumica s američkom adresom, Gal Gadot, izazvala je lavinu komentara i više od milijun i tristo tisuća lajkova, objavivši fotografiju na kojoj pozira odjevena u, ni manje, ni više, nego buket cvijeća. 30-godišnja glumica neke je pozitivno iznenadila svojim odabirom odjeće, kao i zavidnom linijom, dok je neke pošteno nasmijala.

Atraktivna brineta povodom snimanja editorijala za časopis W magazine odjenula je neobičnu kreaciju u obliku raskošnog buketa cvijeća, dok je na nogama nosila još neobičnije cipele, koje su kod mnogih izazvale podsmijeh.

@wmag

A post shared by Gal Gadot (@gal_gadot) on

Dok su neki hvalili njezinu zategnutu liniju i vitke noge, drugi su dekoraciju na njezinim cipelama usporedili sa zalijepljenim wc papirom. No što god dugonoga ljepotica odjenula, činjenica je da izgleda odlično. Glumica je prije devet mjeseci po drugi put postala majka djevojčice, no brzo se vratila u zavidnu formu.

  • +19
Gal Gadot Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Neobična kreacija u kojoj je Gal pozirala na ulici dio je Moschinove kolekcije za proljeće/ljeto 2018. koju je dizajnirao Jeremy Scott, a koju je na milanskom tjednu mode nosila manekenka Gigi Hadid, doduše nešto dužeg kroja.

  • +60
Moschino proljeće/ljeto 2018. Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia