PARFEMSKE LINIJE

Samozatajni podanici mirisnih dinastija

26.03.2010 u 11:11

Bionic
Reading

Podjednako su aromatični poput parfema, njeguju kožu i produljuju trajanje mirisa, ali o parfemskim linijama za tijelo ne snimaju se filmovi niti pišu knjige. Nepravedno.

Želite li pojačati djelovanje svog omiljenog mirisa, učinite to parfumiranim losionom, kremom ili uljem nakon svakog tuširanja. Poslužite li se ovim malim trikom, otkrit ćete da ne postoji nikakva opasnost od overdosea, što s parfemskom ili toaletnom vodom nikada ne možete znati sa sigurnošću, jer ste već toliko naviknuli na miris da vam je i pet-šest 'špriceva' premalo, a vašoj okolini previše. 

Svaki od preparata iz parfemske linije upit će se u kožu, hidratirati je, učiniti baršunastom i tako mirisnom da biste uskoro mogli zaključiti da je nanošenje parfema suvišno. Štoviše, činite li to redovito, otkrit ćete da kružnim masirajućim pokretima potičete cirkulaciju, što se već može smatrati anticelulitnim djelovanjem. Još ako je preparat obogaćen svjetlucavim česticama… Parfemske kreme, losioni i ulja pravi su predstavnici multifunkcionalnih kozmetičkih proizvoda 21. stoljeća jer funkcioniraju po principu '4 u 1'. Ne samo da će vam podariti mirisnu i njegovanu kožu, nego će je pritom zategnuti i učiniti sjajnom.

Da nema ovih samozatajnih mirisno-njegujućih podanika, žene čija koža burno reagira na alergene u parfemima možda nikada ne bi imale priliku zamirisati poput njihovog omiljenog cvjetnog buketa, drvenasto-citrusna ili kakva već olfaktivna simfonija. Čak i ako imate superosjetljivu kožu koja nepopustljivo burno reagira i na kreme i na losione - postoji još jedno rješenje.

Mirisi za kosu! Ima li išta zavodljivije od žene koja laganim zabacivanjem kose ostavlja za sobom trag delikatnog mirisa koji još dugo treperi zrakom kao njezin eterični potpis. Jednostavno morate upoznati svoje omiljene mirise u formi parfumirane 'maglice' za kosu, kao što su Diorov J'Adore Parfum Cheveux, Muglerov nenadmašni Angel Hair Mist, Chanelovi Chance Eau Fraîche, Coco Mademoiselle i No.5 ili vrlo rijetki Gaultierov La Brume Parfumée Cheveux.

Naravno, prave beatuy ovisnice neće se zaustaviti na tome, nabavit će gelove za tuširanje, šampone i svijeće iz parfemskih linija i u svakom se trenutku prepuštati njihovom aromaterapijskom učinku.