PRVI SE PAMTE

Sam Smith na dodjelu nagrada stigao u štiklama: 'Osjećam se tako dobro'

04.09.2019 u 22:45

Bionic
Reading

Kada je samouvjereno stupio na crveni tepih, jedan od najboljih vokala današnjice, na prvu su tek rijetki primjetili kako je Sam Smith uz crno elegantno odijelo i čipkastu prozirnu košulju odjenuo Guccijeve kožne čizme s potpeticom od 7 centimetara

O ovogodišnjoj dodjeli nagrada GQ muškarac godine, koja je održana ovog utorka, pričat će se još danima. Kao i obično, dobitnici nagrada brzo će pasti u zaborav, ali zato modne kombinacije slavnih osoba postat će vječna inspiracija ili za kopiranje ili za ismijavanje. No, ovogodišnja dodjela ostati će zapamćena po još jednoj stvari.

Upravo taj događaj iskoristio je pjevač Sam Smith da po prvi puta u svom životu, na neku dodjelu nagrada dođe u cipelama na visoku petu. Na crveni tepih stigao je u crnom Bossovom odijelu, ispod kojeg je bila jasno vidljiva čipkasta prozirna košulja u crnoj boji.

Ipak, najviše pozornosti dobile su crne čizme visokog sjaja, ali ne zbog Guccijevog potpisa, već zbog potpetice od sedam centimetara.

  • +5
Sam Smith Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia, Shutterstock Editorial

Na svom Instagram profilu 27-godišnji pjevač je napisao: 'Večeras sam prvi puta u životu na dodjelu nagrada došao u cipelama na petu.' Kako je objasnio, za njega je to bio važan trenutak u njegovom životu.

'Upravo sam stigao kući s predivne večere, kako sam prilazio svojim ulaznim vratima, zastao sam i poslušao moje pete kako kuckaju po podu. I pomislio sam: 'Ooooo da!' Bilo je trenutaka kada sam mislio kako nikada neće doći trenutak kada ću moći ispred ove industrije, ma ispred bilo koga biti ono što jesam. Osjećam se tako dobro i to sam jednostavno htio podijeliti s vama, kao i fotografiju mojih prekrasnih Gucci cipela.'

Nije prošlo dugo, a komentari potpore krenuli su se nizati jedan ispod drugog. Inače, Sam Smith svoju homoseksualnost ne krije, a ranije ove godine rekao je kako se ne želi deklarirati po spolu, dodavši kako nije ni muško ni žensko.