BEZ ZADRŠKE

Sam Smith: 'Prvi put u životu mislim da zaslužujem biti sretan'

04.01.2018 u 11:50

Bionic
Reading

U posljednje tri godine, koliko je prošlo otkako je objavio svoj prvi hit album, pjevač Sam Smith proveo je radeći na novim pjesmama, ali i boreći se s kilogramima. Mršaviji no ikada te s novim hitovima Smith je pronašao i ono o čemu je oduvijek maštao - ljubav, a o svojoj novoj vezi progovorio je u intervjuu za magazin V, za koji je pozirao bez majice, samo s dijamantnom krunom na glavi

Svoju vezu s 24-godišnjim glumcem Brandonom Flynnom godinu dana stariji pjevač Sam Smith potvrdio je netom prije Božića - objavom zajedničke fotografije na glumčevom Instagramu. Nakon što su Novu godinu zajedno dočekali na Floridi poznati je pjevač prvi put javno progovorio o svojoj ljubavnoj vezi sa zvijezdom serije '13 Reasons Why'.

U iskrenom intervjuu za magazin V, na čijim se stranicama pojavio bez majice, samo s dijamantnom krunom na glavi, Smith je rekao kako napokon osjeća da 'zaslužuje biti sretan', a i našalio se na račun svojih pjesama te rekao kako sada napokon može napisati i 'veselu pjesmu' kada je pronašao ljubav.

Par je prvi put viđen zajedno u listopadu prošle godine, kada su uočeni kako se ljube u New Yorku, no tek dva mjeseca kasnije to su i službeno potvrdili zajedničkom fotografijom. Iako su tek nekoliko mjeseci zajedno, pjevač koji je slavu stekao zahvaljujući baladama rekao je kako se nada da će njihova veza ojačati ove godine.

Rare sighting in London 🦄🦄

Objavu dijeli Brandon Flynn (@flynnagin11)

Kada su ga upitali za novogodišnje želje, Smith je iskreno rekao: 'Nadam se da ću pronaći pravu ljubav, da ću dopustiti da me netko voli jednako jako kao što ja volim njega. Nadam se da će moja obitelj i prijatelji biti sretni i zdravi.'

Sam Smith nedavno se, nakon tri godine, vratio na glazbenu scenu drugim albumom 'The Thrill Of It All', koji je odmah postao najprodavaniji u Americi. Osim rada na novom albumu, Sam Smith se posvetio svom izgledu te je izgubio 22 kilograma, zbog čega je, kako je rekao, dobio na samopouzdanju.

Sam Smith - 'Stay With Me' Autor: Youtube

'Kada sam snimao svoje prve spotove, jednostavno nisam bio zadovoljan svojim izgledom, stoga sam se silno trudio kontrolirati i paziti kako će me kamera uhvatiti. Postao sam opsjednut. Konstantno sam se gledao u ogledalo, štipao za struk, svakodnevno vagao. Sada napokon volim svoj novi izgled i strije i prvi put uživam u svom tijelu', rekao je Sam Smith te nastavio:

  • +28
Sam Smith Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Moj izgled će uvijek biti problem. Jednostavno moram neprestano trenirati i paziti na prehranu, ali i ne gledati reklame koje te uvjeravaju da će ti trbuh baš onako izgledati. To je nešto s čime se borim svakog dana, a o čemu muškarci ne govore.'