MODNO DOGAĐANJE U PARIZU

Salma Hayek stajlingom je odala počast Ukrajini na rijetkoj obiteljskoj fotografiji sa suprugom i zgodnim kćerima

07.03.2022 u 11:04

Bionic
Reading

Balenciaginu reviju u Parizu željno su čekale brojni poznati modni ovisnici, a u prvim redovima kraj piste smjestila se i glumica Salma Hayek koja je stigla u društvu supruga Françoisa-Henrija Pinaulta i kćeri s kojima se rijetko pojavljuje u javnosti

U svilenoj baby blue košulji, crnoj satenskoj suknji s čipka obrubom i modnim dodacima Balenciaga, čiju je modnu reviju pratila jučer u Parizu, Salma Hayek zapela je za oko brojnim prisutnima. Osim zbog svoje ljepote, u holivudsku glumicu svi su gledali iz još jednog razloga.

Naime, ovoga je puta na modno događanje stigla u društvu supruga Françoisa-Henrija Pinaulta, njihove 14-godišnje kćeri Valentine te 21-godišnje Matilde koju Francois ima s bivšom suprugom. Visoka i vitka Matilde koju je poznati poduzetnik dobio s Dorothée Lepère oduševila je u sivom traperu od glave do pete, dok se nešto mlađa Valentina opredijelila za seksi stajling koji je uključivao Balenciaga modne dodatke poput najlonki, cipela i torbice.

Osim spomenute Matilde, Francois-Henri s Dorothee dijeli 24-godišnjeg sina Francoisa, dok s Lindom Evangelistom ima 15-godišnjeg sina Augustina.

Valentina je jedino dijele uspješnog poduzetnika i Salme Hayek, ali 55-godišnja Meksikanka sjajno se slaže sa svom ostalom djecom svog dugogodišnjeg supruga. Inače, Hayek i Pinault u braku su od 2009.

Nakon modne revije, u večernjim je satima održan i party koji tamnokosa ljepotica također nije propustila, a na kojem se pojavila u istaknutom stajlingu. U bojama ukrajinske zastave odala je počast svim žrtvama u Ukrajini te tako stala uz bok brojnim svjetskim zvijezdama koje su protiv tog rata.