DIKTIRA TRENDOVE

Nema toga što Kim Kardashian ne bi navukla na sebe: Ovoga puta osvanula je u motociklističkom izdanju

04.03.2022 u 19:02

Bionic
Reading

Za svoj prvi izlazak pred medije nakon službenog razvoda od repera Kanyea Westa, s kojim ima četvero djece, Kim Kardashian odabrala je vrlo odvažno motociklističko izdanje te još jednom dokazala da za nju nema modnih granica

Da je na sebe spremna navući baš sve te tako diktirati nove trendove, Kim Kardashian dokazala je kada se pred brojnim novinarima i fotoreporterima pojavila odjevena u koži od glave do pete, a pritom se istaknuo jedan komad odjeće.

Riječ je o Balenciaginoj kožnoj jakni, dizajniranoj po uzoru na one motociklističke, s prepoznatljivim logom na sredini, a čija je cijena prava sitnica - otprilike 50 tisuća kuna. Uz nju je kombinirala torbicu francuskog luksuznog brenda iz najnovije kolekcije, za kojom već lude trendseterice.

  • +2
Kim Kardashian Izvor: Profimedia / Autor: TheDailyStarDust / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Popularna influencerica, poduzetnica, reality zvijezda i odvjetnica pomno je birala svoj stajling za ovaj izlazak, znajući da će je mediji pratiti u stopu zbog najnovijih obiteljskih zbivanja.

Naime Kardashian se nakon sedam godina braka i službeno razvela od repera Kanyea Westa, s kojim ima četvero djece. Iako su službeno razvedeni, čeka ih još bitka za skrbništvo i podjelu vrijedne imovine.

Iako je mnogo puta dao do znanja da još uvijek pati za bivšom suprugom, reper trenutno ljubi glumicu Juliju Fox, za koju mnogi tvrde da fizički neodoljivo podsjeća na Kim.

  • +4
Kanye West i Julia Fox Izvor: Profimedia / Autor: J.M. HAEDRICH / Sipa Press / Profimedia